Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werka155

Spóżniająca się miesiączka 3 tygodnie...

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam pytanie odnosnie tematu wyzej. współżyłam z moim partnerem pięć tygodni temu a trzy tygodnie temu powinnam dostac miesiączkę. Rozumiem tygodniowe spoznienie moze byc objawami stresu czy tez innych zdarzen ale mijają jutro trzy tygodnie odkąd nie mam mesiączki. robilam test tydzien i dwa tygodnie po stosunku wyszly negatywne. Zabezpieczamy sie lecz mam obawe poiewaz moj partner skonczył na mnie. wytarłam wszystko mam nadzieje dokładnie. Potem partner dotykał mnie po brzychu(tam gdzie doszedł) nastepnie zrobil mi palcowke. i tutaj moje pytania: czy w napisany wyzej sposob moge byc w ciaży? Czy przerwy między miesiączką mogą sie zmienic po seksie? dodam jeszcze ze w pierwszym tygodniu kiedy spoznial mi sie okres byłam zmeczona bardziej niz zwykle, podróż samochodem bardzo zle znosilam, drugi tydien spoznienia nie zauwazylam zmian a teraz w trzecim tygodniu mam zakwasy na brzuchu i bolą mnie piersi poza tym czuje sie dobrze. Do lekarza mam wizyte za kilka dni ale mam wielka nadzieje ze pomoże mi ktoś tutaj :(

Gość Cleo1976
Powtórz test, po 21 dniach będzie już w pełni wiarygodny.

Gość gość
słuchaj, a miałaś owulację w tym cyklu? być może masz jakieś zaburzenia hormonalne.