Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Co sądzicie o seksie z dziewczyną na wózku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Ale takim dla dziecka czy co? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 ale jakim? Audi? bmw, toyota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Może nawet dla dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MastemaSatanael 7 Napisano Kwiecień 30, 2018 A dziewczyna/ kobieta jest wtedy inna od tych chodzących? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 No jakby nie patrzeć trochę tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MastemaSatanael 7 Napisano Kwiecień 30, 2018 Wg mnie nie i nie różni się niczym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2018 Czy dalisbyscie rade uprawiać seks z dziewczyną na wózku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Mi by to nie przeszkadzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 A jak rozłoży nogi jak jest sparaliżowana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Rękami. Głupi jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Dziura jest dziura, na wózku czy nie, co za różnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 A ma w pipce czucie? Jak ma to dymaj dziołcha pewnie spragniona;-) :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Z tego co wiem ma tam ograniczone czucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 A po co jej sprawiać jeszcze większy ból k*****m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Przecież ją nic tam nie boli normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Wie ktoś czy taka dziewczyna ma tam ślisko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Mnie takie pociągają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 gość 2018.04.30 Ale takim dla dziecka czy co? usmiech.gif :D ja pierd.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Na wózku serio?! Przecież taka leży jak kloda i co dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 no i co z tego , że leży. ona też potrzebuje sexu i mnie by namawiać nie musiała . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 No ale jak? Ona i tak tam prawie nic nie czuje i tylko widzi twojego penisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 więc zrobiłbym to co by chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 A w ustach ma czucie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Hej jestem Julita i poruszam się na wózku. Bardzo chętnie uprawiam seks mimo braku czucia do ust tez lubię brać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Już cie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Gość 18:10 dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Z całym zacunkiem Julito, ale wolę już sam sobie zwalić konia niż jebać jakąś klode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Tym bardziej, że pewnie masz tam na dole sucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Twój wybór ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach