Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2u2u

Tydzień temu mój brat zginął w wypadku..

Polecane posty

Gość gość2u2u

Może to dziwne że tu pisze, ale już nie mam z kim pogadać normalnie. Tydzień temu dostałam telefon że mój brat zginął w wypadku samochodowym, lekarz na miejscu stwierdził zgon. Moi rodzice mieli nas tylko dwóch, nadal są w szoku i nie mogą się pozbierać. Cały czas jest w domu płacz, jak tylko wracam z pracy to staram się jakoś ich wspierać. Nie idzie mi to dobrze bo cały czas czekam kiedy młodszy brat wróci. Czy ktoś stracił kogoś z rodziny ? Jak sobie z tym poradzić ? Ja w pracy nie mam siły na nic, czuję tylko pustkę..

Gość gość
Rozumiem Cię. Mi w listopadzie zmarła Mama

Gość gość
Co Ci mogę powiedzieć... chyba tylko banalne, że czas leczy rany. Współczuję Ci i rozumiem, też straciłem kogoś bliskiego. Dawno temu, ale bywają chwile, że nadal jest cuężko. Tyle, że teraz nie myśle o tym non stop. Po prostu trzeba żyć dalej. Trzymaj się.

Gość gość
ile lat?

Gość gość
Ja mam 24 lata mój braciszek miał 19

Gość gość
tak mi przykro:( masz moze gg?

Gość gość
Czekam na mojego braciszka codziennie, ale nie wraca i to mnie boli. Nie wiem już co mam ze sobą zrobić, najgorzej to przechodzą rodzice. Są bardzo słabi psychicznie i to jeszcze bardziej mnie martwi. Z dnia na dzień zawalił się mój świat :/

Gość gość
masz gg?

Gość gość
Wiem co czujesz ja 10 miesięcy temu straciłam moja ukochana mamę :-( Jest to ciężkie do przejścia,ale trzeba.Trzymaj się mocno :*

Gość gość
Nie mam gg niestety

Gość gość
Trzeba żyć dalej staraj sie śmiać, rozmawiać z ludźmi nie możesz tym żyć, twój braciszek na pewno by nie chciał twojego smutku

Gość gość
Współczuję w takim razie.. Wiem trzeba się trzymać i żyć dalej.. Staram się chodzić do pracy, chociaż tam też wszyscy mi współczują no i pocieszają a ja szczerze mówiąc mam tego dość. Z bratem byłam mocno związana aż za bardzo, mógł w każdej sytuacji na mnie liczyć..

Gość gość
masz faceta?

Gość gość
Mam chłopaka, też widzę że jest mu źle. Ból jaki teraz wszyscy czujemy w domu jest nie do opisania..

Gość gość
Wiecie co było najgorsze ? Widząc mojego biednego braciszka całego we krwi na ulicy.. Widok mam do dzisiaj.. Dachował i wypadł z samochodu, nie miał pasów..

Gość gość
gdzie pracujesz?

Gość gość
sam jechal?

Gość gość
Wiem co czujesz. Nic już się nie są zrobić, a żyć trzeba dalej. Musisz być silna. Dla rodziców

Gość gość
Pracuję w restauracji jestem kelnerką. Tak jechał sam do swojej dziewczyny, ale nie dojechał..

Gość gość
Wiem co czujesz.Moj brat i szwagier zginęli w wypadku samochodowym 4 lata temu.Niby już 4 lata ale czas nie leczy ran.Moja mama do tej pory nie doszła do do siebie.Pierwsze 3 lata są torturami,później trochę lrpiej.Ja do tej pory biorę antydepresanty i chodzę do psychologa.

Gość gość
Najszczersze wyrazy współczucia!! Przykro mi

Gość Domi

3 miesiące temu utonął mój młodszy brat.

Miał tylko 23 lata. 

Wychowałam się z nim, potem nasze drogi się rozeszły. Dopiero od niedawna zaczęłam go poznawać od nowa.

Nie zdążyłam. Na początku prawie nie płakałam, chodziłam do pracy. Sama się zastanawiałam nad tym czy mam w sobie jakiekolwiek uczucia, czy na prawdę to przeżywam. 

Dopiero teraz to zaczęło do mnie dochodzić, wyobrażam sobie jak tonie, widzę jak się boi i traci przytomność. 

Wyobrazam sobie, to może po to żeby  jeszcze bardziej bolało, a może żeby w końcu do mnie dotarło. 

Mam w sobie dużo gniewu i wielki żal do siebie, o to, ze może nie zdążyłam mu powiedzieć, ze mimo długiej rozłąki wciąż jest moim młodszym braciszkiem, ze zawsze się o niego martwiłam i ze go kocham. 

Teraz jest przy mnie ciagle, bardzo bym chciała, żeby mi się przyśnił i powiedział, ze wiedział, ze go kocham.