Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z psiakiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z moim psem. Aria ma niespełna 4 miesiące, 7 kwietnia została pierwszy raz odrobaczona, ale niestety, że była dość zarobaczona wet kazał ją odrobaczyć jeszcze raz trzy dni z rzędu 21 kwietnia, 22 i 23. Tak zrobiliśmy. Potem pies strasznie wymiotował i miał biegunkę, więc ponownie udaliśmy się do weterynarza 27 kwietnia. Aria dostała trzy zastrzyki i antybiotyk, następnego dnia dwa zastrzyki i antybiotyk. 29 kwietnia tylko antybiotyk. 30 kwietnia pojawiliśmy się na kontroli, już wszystko było w porządku, weterynarz podjął decyzję, że można już ją zaszczepić przeciw wściekliźnie i zaczipować ją. Dziś, dzień po znów ma biegunkę. Czy powinniśmy się martwić? Może ktoś z Was miał podobny przypadek? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Dodam jeszcze, że po odrobaczeniu wet stwierdził, że ma podrażnione jelita, stąd te zastrzyki i antybiotyk..

Gość Monarcha
pozbądź się go i po problemie

Gość gość
Monarcha, Ciebie się chętnie pozbędę, ku*wo ;)

Gość Monarcha
i siebie przy okazji sprzątnij

Gość gość
Z Tobą na barana :-*

Gość gość
Psiak albo źle zareagował na te zabiegi, zdarza się, albo faktycznie ma problemy z jelitami, wtedy trzeba odpowiednia karmę itd. Moja rada, idź z nim do innego weta.

Gość gość
Tak spróbuj u innego weta,tyle antybiotyku i różnych leków tez nie jest za dobrze żeby podawać,nie mam psa ale kotkę i jak ja przywieźliśmy z hodowli to ciagle robiła luźne kupy aż po biegunki z krwią i tez ciagle do weta i jakieś leki a tez jakiś miała 4 miesiące,wkoncu zmieniliśmy jej karmę na weterynaryjna z problemami żołądkowymi,jadła ja jakieś 2 miesiące i wszystko wróciło do normy

Gość gość
tez mi sie wydaje, ze powinnas isc do innego weterynarza, zasiegnac drugiej opinii. moze to reakcja na leki, niewiadomo... wiem, ze w wawie jest dobra lecznica Vet4pet na ul. Grenadierów. jesli jestes z okolic- na pewno ci pomoga, mają otwarte cala dobe, wiec godzina nie stanowi problemu.