Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety...Tylko z poczuciem wiary w siebie!

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą 39 ..chce poznać kobiety które wierzą w siebie!! Niezależnie od ilości dzieci, małżeństw, związków... chce Was poznać , jeżeli jesteście silne, prawdziwe i pewne swej wartości! Nie chce zakompkeksionych szarych mych i kobiet w depresji . Nie ten czas.. chce pięknych i pewnych siebie kobiet ok 40

Gość gość
Hmm... doprecyzuje.. miłe wudzuaby Każdy kto wierz w siebie lub chce wierzyć w siebie. Niezależnie od płci. Forum dla kobiet ; chce znać takie kobiety, ale mały załącznik .. mężczyźni miłe widziani ,. Ładne ciało lub piękny umysł . Marz3 o tym aby Was znać!!!

Gość gość
Autorka.. wymyślę Nick hmm...New Life.. niech będzie.

Gość gość
Jestem silna, pewna siebie i pewna swej wartości, problemy i perypetie życiowe nie zmieniły tego in minus a wręcz umocniły.

Gość gośćNew life
Chce Cię poznać, nie bądź gościem, wymyśl Nick. Chce znać ludzi którzy myślą o sobie dobrze- niezależnie od losów.... Każdy wie że różnie bywa..haha. Chce Was znać, tych którzy wierzą w siebie (depresję też się zdarzają. A jak . ) i tych którzy znają swoją wartość mimo przeciwności losu!!

Gość gośćNew life
Boję się że Was niewiele. Proszę przybywajcie☺

Gość gość
Domniemywam, że imprezujecie na majówkach, dlatego was nie ma.Ale wkrótce sie ujawnicie, nie mogę sie doczekać :)

Gość gośćNew Life
usze pamiętac i zmianie nicka ...choć to wcale nie NewLife, ja mam od 15 lat to samo....ale staram sie radzić sobie :)