Gość gość Napisano Maj 1, 2018 Chodzi o zwroty i wyrażenia np JEM KUPĘ czy SRAM SOBIE DO RYJA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srynik 2 Napisano Maj 1, 2018 jak inaczej można nazwać waginę? farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2018 Raczej łiła i melipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2018 Przegrałem życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2018 To moje antyfany - mówił Master111 jak naciągał mosznę na słoik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2018 Wy/ pier/ dalaj w półprzysiadach. No i wszystko "magiczne" u Noxy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2018 japąki = klapki japonki :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 kindybał, berło i knaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Do oceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Thores nje rzyie - tekst Rypsymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 Prowo Taka prawda Jestem załamana Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2018 tż - towarzysz życia czyli partner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 ty hamska hamko Rypsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 sram mordą poka fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 Kotarianka, królica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 tż to przeszło z wizażu, bo tam takich yebnietych skrótów uzywają te kretynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 Tak, ja też TŻ poznałam na wizażu. Nie rozumiałam na początku co to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 prawik91 tzipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2018 "JUŻ NIE ŚPIE FOTO", "CZESC KURR)WY" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 w*********.aj w półprzysiadach, półobrotach, półszpagatach i inne modyfikacje. No i przede wszystkim cudowne czasy podszywów sprzed gościa i kultowe: ruc//ham psa jak sra, sram se do ryja, jem kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 "gdzie jest moja renta" owieczki bożej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 tzipa i tzytzki "fikuśny transik" - o Tajemniczym Stopy do oceny - od przema :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 Ten psychol od męża przy badaniu cipki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 Kaleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 widać że mało tu ludzi z czasów starej dobrej kafe, skoro kultowe dla was są idiotyzmy przygłupa przema i późniejsze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 moszna pisać o jaszczopmiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 widać że mało tu ludzi z czasów starej dobrej kafe, skoro kultowe dla was są idiotyzmy przygłupa przema i późniejsze pechowiec.gif x ty za to gnijesz tu już od siedmiu lat i pamiętasz wszystko co przegrywie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 "Namysłów istnieje/nie istnieje" "Agnieszka" Karmienie kobiet kiszonką i trzymanie w oborze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 gość dziś a od Przemka to sie odp*****l szmato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach