Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związki po niewierności

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zapytać jak wyglądają związki po mniejszej lub większej zdradzie . Czy da się żyć na nowo , zapomnieć . Ja nie wiem co mam zrobić . Straciłam całe zaufanie do chłopaka w którym miałam wielkie wsparcie i ufałam ze nie zdradzi . A on pisał z była I chce wiedzieć jak poukładały się wasze związki po takich sytuacjach .

Gość gość
Po zdradzie nie.ma zwiazkow bo zawsze bedziesz sie zastanawiala co on robi czy znotu "to samo". Lepiej zakonczyc. Pozdrawiam mezczyzna kawaler

Gość gość
Co pisał z byłą? Bo jeśli sam fakt pisania uważasz za zdradę to chyba jesteś dzieciakiem.

Gość gość
no właśnie, co pisał? bo ja utrzymuję kontakt z oboma swoimi byłymi i nie zamierzam przestać. to były ważne dla mnie osoby, lubię ich i nie widze żadnego powodu żeby czasem nie pogadać czy iść na kawe

Gość gość
Były to wiadomości o kontekście erotycznym

Gość gość
Zdrada emocjonalna.Widocznie miał potrzebę kontaktu z nią, niektórzy faceci chcą tego, czego w danym momencie nie mają. Znam gościa, któremu jego ukochana proponowała z nim być, gdy zaciazyla z innym, on nie chciał, powiadomił zaciaxyciela, ten odszedł od zaciążonej, ta rozpoczała, przeklinala "listonosza", zaciaxyciela po paru dniach wrócił, planują ślub a ona znowu kontaktuje się z 7kochana, twierdz ze bardzo ja kocha a on ją. W miedzyczsie idzie na 69 ze swoją narzeczoną prostacka, zaniedbana chłopobabą, której wmawuaktualnienie, że ją kocha, pomieszkuje u niej, jednocześnie grozi innemu, który zainteresował się jeszcze inna kobieta, że nie ma prawa z nią byc, bo ona jest jego, nienormalny facet, dewiant uczuciowy, moralny, seksualny i życiowy.

Gość gość
* kontaktuje się z ukochanym, twierdzi, że go kocha a on ja

Gość gość
9:29 - co to za bełkot?! Potrafisz pisać po polsku czy korzystasz z translatora?

Gość gość
9.41 bełkot nie bełkot, ale fakty:p

Gość gość
Kiedyś przeczytałam tekst w gazecie jakiegoś idioty ,który najprawdopodobniej nigdy ze zdradą nie mial do czynienia że niby zwiazki po zdradzie są lepsze bo sie bardziej wie czego chce że się jest po przejściach i to zbliża i różne inne głupie dyrdymały. Dałam się na to nabrać i straciłam kilka lat życia. Prawda jest taka że po tym już nie ma życia, zdrada to koniec a życie z kimś po takim czymś to oszukiwanie samego siebie. Teraz już wiem że ZDRADA=KONIEC. Nawet jak się zostaje z kimś po tym to dalszego szczęśliwego życia już nie ma. Także szkoda życia autorko zwłaszcza że napisałaś że to jeszcze Twój chłopak a nie mąż więc wiej póki jeszcze możesz.

Gość gość
Stanowczy głos w dyskusji, ale to zapewne to tylko jeden z wielu. Pewnie znajdą się i tacy, którzy powiedzą, że po takich przejściach czegoś się nauczyli i dopiero teraz podchodzą do związku odpowiedzialnie.

Gość gość
zależy od przypadku

„jak wyglądają związki po mniejszej lub większej zdradzie” x Zdrada to zdrada. Nie ma czegoś takiego jak „mniejsza” albo „większa”. To jak z kradzieżą - nieważne czy ukradniesz baton, czy samochód - w każdym przypadku stajesz się złodziejem. W momencie gdy uznajesz, że doszło do zdrady, nie stopniujesz tego.

Gość gość
Mam 29 lat i nie rozumiem jak mozna isc z bylym na kawe. Jesli jestem dziecinna twoim zdaniem to ok, ale zadna osoba, ktora znam nie chcialaby, aby jej/jego druga polowa chodzila na kawe z bylymi.

Gość gość
11.24 dokladnie. Autorko, możliwe ze on wciąż ja kocha. Juz nigdy mu nie zaufasz a on jak bedzie cwany to bedzie ciagnal dwie sroki za ogon. Miej honor i zostaw go!

Gość gość
Ja też uważam że są rzeczy które można wybaczyć i nie można , tego raczej na 99% bym nie wybaczyla, daj sobie spokój właściwy facet jeszcze przyjdzie , nie marnuj życia

Gość gość
11:24 a mnie poraża logika osób takich jak ty ,jesteś zazdrosna o byla do której uczucie się już dawno skończyło a nie jesteś pewnie zazdrosna o "przyjaciółki " do których często drzemie nie spełnione uczucie ,które się utrzymuje latami przez to że nie miało szansy się rozwinąć