Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam sporego..

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna mówi że ja boli i w związku z tym nie często to robimy. Być może znajdzie się chętna Pani dla której 17.5cm to nie za dużo. W obwodzie 15-15.5 zależy jak mierzyć. Jest mocno twardy jak już jest w gotowości - może dlatego. Mogę się wymienić fotkami na początek. Jestem z wawy. Piszcie.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
17,5 to faktycznie nie za dużo, mój eks miał 19,5. Problemem jest obwód, ale z tym nic nie zrobisz, po urodzeniu dziecka taki obwód powinien jej pasować.

Gość gość
Mam 39lat. Tak daleko to z tym dzieckiem nie planuje..

Gość gość
żeby ją nie bolało to c**a musi się przyzwyczaić a w międzyczasie możesz ją pukać analnie

Gość gość
Jak chcecie zobaczyć to piszcie na adamgoldi@o2.pl Wyślę linka do zdjęcia

Gość gość
to masz slaba wybranke. Ja mam pale 19cm i w obwodzie 15cm. Jak rzne moja kobiete ktora jest bardzo szczupla ma waska talie, to przez pierwsze ok. 3min staram sie nie dopychac do konca. Pozniej jak ona jest juz baaaardzo rozpalona sama zaczyna krzyczec, rznij mnie mocniej, rznij mnie glebiej. To kwestia partnerki i jej temperamentu. Naprawde mialem juz wiele kobiet i wiele z nich reagowalo tak jak Twoja partnerka. Jezeli nie pasujecie anatomicznie do siebie badz ona nie chce sie przemoc co do 2 fazy to zmien partnerke

Gość gość
Budowa ciała nie ma nic wspólnego z genitaliami u mężczyzn jak i u kobiet. Dziecko jak dorośniesz może zobaczysz cip... na żywo. Na razie zostało walenie na ręcznym. :-)

Gość gość
haha to sie usmialem. Twoim zdaniem budowa anatomiczna kobiety nie ma nic wspolnego np z dlugoscia scianki pochwy etc . ?? Kazda kobieta ma ja taka sama?? Czy kazdy mezczyzna tez ma takiego samego k****a?? Czytaj ze zrozumieniem ''dziecko'' bo anatomia to nie wzrost i proporcjonalnie dlugi do niego k***s bendzwale