Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam nawrót depresji z powodu siedzenia w domu, całe leczenie poszło na marne :(

Polecane posty

Gość gość

majówkowe siedzenie w domu i ogladanie ''dlaczego ja'' na polsacie, mam znowu łzy w oczach , nie mam apetytu, sniadanie stoi od rana, nawet herbaty nie wypilam, wszystko mnie boli i mam ochote komus dac po mordzie a potem sobie, mam 28 lat i rodzice nadal mnie kontroluja, matka darła ryja zebym nie jechala nad morze, bo po co, tak daleko sama, jeszcze ktos mi cos zrobi albo okradnie, ze tyle ludzi bedzie, niebezpieczenie, ze mi zle w domu zebym siedziala i odpoczywala k***a zyc mi sie nie chce :( kazdy poranek to cierpienie, ostatnio śnił mi się mój pogrzeb :(

Gość gość
To posiedź troche na balkonie moze ci przejdzie:-P

Gość gość
za zimno pogoda do d**y, pochmurno

Gość gość z katowic
Za robotę zue wez HIM leniwy darmozjadzie to deprecha ci minie.

Gość gość
28 lat i mamusia mówi co ma robić :O k****, darmozjad i pasożyt, zamiast do roboty iść, to rodziców objada i sobie jakieś sresje-depresje wymyśla :o co za dno, wam naprawdę wojna by się przydała, bo z dobrobytu w doopach się wam kompletnie przewraca gówniarze

Gość gość
depresja jest z powodu demonów jak z powodu grzechów to poprzez grzech dajesz dostep do ciała

Gość gość
Wszystkie odpowiedzi w watku do doopy. Autorko jakie bierzesz leki? Chodzilas na terpaie? Mozesz sie wyprowadzic od rodzicow?