Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muchawc***e

Mucha w cipce

Polecane posty

Gość Muchawc***e

Mucha w cipce

Gość gość
Czesc. Ostatnio figlowalam ze soba na balkonie. Uwielbiam to! Gdy mialam byc na szczycie orgazmicznym, nagle uslyszlam bzyczenie. Tak bardzo mi to przeszkadzalo, wiec poszlam na chwile do srodka mojego mieszkania aby sie napic. Po chwili wrocilam na miejsce igraszek i zaczelam druga runde - bez muchy. Po dostaniu orgazmu znow uslyszalam bzyczenje! Pomimo tego ze juz skonczylam, to musialam tzasnac to robaczysko. Szukalan zrodla dzwieku az nagle poczulam cos w srodku pochwy... To byla mucha! Nagle przestalo. Zszokowana i przestraszona probwalam to wykac ale nic z tego!!! Martwie sie bo w koncu muchy przenosza tyle bakterii... Jestem po umyciu ale nadal nic. Najobrzydliwszym fakten jest to, ze to czuje... Pomocy!!!

Gość gość
Up

Gość gość
to niezle musialas sie zabawic... Jestem ciekawa jak jeszcze tam zyla w srodku skoro bzyczala. Pewnie blagala o uwolnienie :D

Gość Muchawcipce
To wcale nie jest smieszne, a jedyna osoba ktora sie odezwala musialas byc oczywiscie ty i wbdodatkunie wysmiewasz. Caly dzien jestem w stresie, dobrze ze jest wolne. Zastanawiam się czy nie kupic szczotki do zebow i jakos sobie tak pomoc...

Gość mihosbel
to idz po ta szczote zanim zamkna ten sklep moze jednak pomoze :D nie wierze seks z muchą...

Gość Muchawcipce
tak na serio gadasz czy w ironii, bo sama nie wiem. Chyba jednak pojde po to bo szczotka od zebow nie bede sobie grzebac.

Gość gość
A jak nie to gin...bedzie miał polewkę :D

Gość mihosbel
22:06 a jak wyjmie tą muchę to skrzydełko zostanie :D

Gość gość
mihosbel dziś dokładnie :)

Gość Muchawcipce
Ludzie poszlam do najblizszego szczotki nie ma co za!!! Umyje zeby i sprobuje ta a jutro sobie poradze bo juz mi na glupiej szczotce nie zalezy a na tym zeby pozbyc sie tego :(

Gość mihosbel
To idz myj jeszcze zeby piana zostala i dezynfekuj pastą, o boże jaki mam ubaw :D

Gość gość
Ale że skubana akurat tam wlazła...a kiedy masz miesiączkę? Wtedy wypłynie :P

Gość Muchawcipce
Umylam zeby i sie waham. Miesiaczke mam na poczatku miesiaca wiec mam nadzieje ze dostane ja jak najszybciej jezeli szczotka sie nie uda. Pierwszy raz chce miec miesiaczke :/

Gość werkaxx7
ona moze zajsc w ciaze ta mucha weic nie mozesz teraz uprawiac seksu bo jak ta mucha sie zaplodni to zlozy jaja w twoim ciele

Gość mihosbel
Werka, ta muszka dawno zdechła :)

Gość gość
A skąd wiesz? Może żyje. Mucha trzepnięta po czasie odżywa. Może zacznie bzykać Ci znowu :)

Gość gość
I jak? Wygrzebałaś ją?

Gość Muchawcipce
Troszkę się (z niechęcią) nawilżyłam i sprobuje podjąc inny srodek niz szczoteczka do zebow. Jak nic nie wymysle no to wiadomo.

Gość gość
Może irygacja jak coś?

Gość Muchawcipce
Udalo sie! Zdecydowalam sie na szczotke i wyszlo! Tylko mialam twarde te wloski na szczotce i teraz czuje sie dosc niekomfortowo. Nie ukrywam mucha zmasakrowana ale wyjeta a szczotka wraz z nia wyrzucona.