Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kaczynski o kulach

Polecane posty

Gość gość

dobrze mu, bo niepełnosprawni tyle dni walczą o byt, gdzie młodym zdrowym jak byk rodzicom płaci za leżenie i rozmnażanie się po 500+, także winien leżeć i cierpieć. Musi doświadczyć cierpienia wtedy może bardziej zrozumie, to i tak za późno, bo winien od urodzenia jako zdeformowane dziecko cierpieć. Za państwowe pieniądze mu wożą, o nie, dosyć tego,

Gość gość
dobrze

Gość gość
Własnie doświadczam strasznego bólu kolana,odezwał się uraz,od czasu do czasu jak przeciążę nogę mam opuchliznę i okropny ból. Gdzie mam zadzwonić by jakiś dyr.przyjechał i przywiózł mi dobre leki?

Gość gość
zwróć się do 500+, oni ci opłacą pomoc

Gość gość
Sądzisz po sobie??? ,że inni tez nie mają kasy i muszą zebrać 500+ Ja nie potrzebuję pieniędzy,500+ tez nie dostaję bo nie mam dzieci,ja kasę mam,potrzebuję dobrego specjalisty do domu !!!!by obejrzał nogę i zapisał leki.Wizytę opłacę ale ma byc to specjalista:)

Gość gość
to sobie zamów specjalistę, bo ci w sejmie walczą o byt, nie mają tyle pieniędzy, a ten ....... arcybiskup hoser sie wypowiedział aby im nie dawać żywej gotówki ,m tylko jak jest dawane 500+ jako żywa gotówka to już ...... się nie wypowiadał. Żałuje Horacym na godne życie i to jest chrześcijanin, precz z nim, winna jeszcze i jego dopaść ciężka choroba, jakimś cudem też dla rydzyka żywą gotówkę mają

Gość gość
Wiesz co znaczy słowo ..IRONIA,z mojej strony to kpina z tego co się słyszy i czyta. Fakt ,pisałam o moim problemie z kolanem ,to prawda,jakoś sobie radzę i choć pracuję w sł.zdrowia to żaden oprócz jakiegoś zaprzyjaznionego nie przyjechałby do mnie z kulami. To jest żałosne ale widać życie potrafi pokazać każdemu który nie siedzi na stołku gdzie jest jego miejsce.

Gość gość
no nie wiem, czy ci chorzy na wózkach inwalidzkich lub leżący w domu jak roślinki z twojej ironii będą zadowoleni

Gość gość
Uważaj, żebyś ty nie okulała ropucho :D właź na pierwszy temat i zobacz co o tobie piszą patusko :D

Gość gość
ropucho to się do swoje starej tak wypowiadaj, jak ciebie tak wychowała, chyba ty jesteś tą co bierze 500+, widocznie twoja stara też ciebie za pieniądze podatników utrzymywała, bo umiała tylko ciebie zrobić a już zapracować na ciebie to nie, widać kto myśli dolną częścią ciała

Gość gość
Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe

Gość gość
Gdzie go widzieliście o kulach? Serio?

Gość gość
O, już ta upośledzona torba nawija o 500+. Przyjdź na topik o tobie, bo jakoś tam się nie plujesz. Strach cię obleciał? Idiotka