Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy biuro podróż Rainbow Tours

Polecane posty

Gość gość

Z Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 270 jest rzetelne? Czy ktoś z Was korzystał może z ich usług? Mają niezłą ofertę więc zastanawiam się czy warto z niej skorzystać.

Gość gość
Tak naprawdę na urlop lecą moja mama i jej partner, nie chcę żeby dokonali złego wyboru, a wiadomo, że z biurami podróży różnie to bywa..

Gość gość
Upppp

Gość gość
Nołbady?

Gość Marthya

Ponawiam pytanie koleżanki, rozważam biuro Rainbow jako touroperatora na nasze pierwsze zorganizowane wakacje z 5-letnim dzieckiem. Czy to biuro będzie odpowiednie? Czytałam o tym, że mają swoje własne animacje w niektórych hotelach, czy warto wtedy wybrać odpowiedni hotel z takimi właśnie atrakcjami dla dzieci?

Gość kolezka
23 godziny temu, Gość Marthya napisał:

Ponawiam pytanie koleżanki, rozważam biuro Rainbow jako touroperatora na nasze pierwsze zorganizowane wakacje z 5-letnim dzieckiem. Czy to biuro będzie odpowiednie? Czytałam o tym, że mają swoje własne animacje w niektórych hotelach, czy warto wtedy wybrać odpowiedni hotel z takimi właśnie atrakcjami dla dzieci?

Hej, jak najbardziej warto udac się do hotelu z Figloklubem - polscy animatorzy zapewniają tam atrakcje dla dzieci w ciagu dnia, maluchy są zachwycone a animatorzy hiperkreatywni :) polecam z całego serca :) 

Gość Marthya
7 godzin temu, Gość kolezka napisał:

Hej, jak najbardziej warto udac się do hotelu z Figloklubem - polscy animatorzy zapewniają tam atrakcje dla dzieci w ciagu dnia, maluchy są zachwycone a animatorzy hiperkreatywni :) polecam z całego serca :) 

Cześć, dzięki. A powiedz jeszcze, polecasz jakiś hotel konkret? Ja jestem póki co tabula rasa jeśli chodzi i o kraj i o hotel, tak więc będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Ciekawe pomysły na wakacje jednak mam na ten rok inne plany chcę pojechać na wyprawę razem z biurem Aliena Tours do Iranu. Fascynuje mnie ta kultura i bardzo chće ja poznac a tutaj mam okazję nie tylko zobaczyć turystyne atrakcje ale też ponzać życie zwykłych ludzi.

Gość Tabjuna
Dnia 2.05.2018 o 19:17, Gość gość napisał:

Z Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 270 jest rzetelne? Czy ktoś z Was korzystał może z ich usług? Mają niezłą ofertę więc zastanawiam się czy warto z niej skorzystać.

To biuro nie tylko z Piotrkowskiej, ale ogólnopolskie :) To jedno z największych obecnych w Polsce biur, w dodatku w 100% polskie, co jest teraz rzadkością, a także są notowani na giełdzie, a więc przejrzyści pod względem finansowym. Jeśli pytasz o opinię na temat samego biura, jak organizują wycieczki itp, to na swoim doświadczeniu dwóch wyjazdów mogę powiedzieć że są super.

Gość Betta

Rainbow było moim pierwszym, przypadkowym wyborem 5 lat temu i od tej pory jeżdżę z nimi na wakacje, jestem bardzo zadowolona. Nie mam porównania, ale też nie miałam potrzeby szukać w innych biurach 🙂 No i mają dobre ceny. Szczególnie polecam jeśli ma się dzieci, bo w bardzo wielu hotelach prowadzą Figlokluby ze swoją maskotką małpką, gdzie codziennie dla dzieci są fajne kreatywne zajęcia.