Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzilibyście się mieć osobę homoseksualne w rodzinie?

Polecane posty

Gość gość

że względu na możliwe komentarze innych? Pytam poważnie

Gość gość
moja eks ma

Gość gość
Ja nie...bez względu na płeć.

Gość gość
Nie. Wręcz planuję wejść do rodziny, w skład której wchodzi wyoutowany gej :)

Gość gość
Nie, nie obchodziłyby mnie komentarze innych, zresztą prawdopodobnie baliby się przy mnie komentować, mam ostry język i bardzo cięte riposty a obronie bliskiej i niewinnej osoby jeszcze mi się wyostrza.

Gość gość
Nie

Gość gość
Nie wstydziłbym się bo obgadywali by jego/ją nie mnie. Mimo, że uważam homoseksualizm za chorobę, to jestem typem osoby, która nie ma problemu z okazywaniem szacunku także homoseksualistom.

Gość gość
Nie. Jak można się wstydzić kogoś z takiego powodu? Można się wstydzić jak się ma złodzieja w rodzinie a nie geja.

Gość gość
To nie powód do wstydu. Jesteśmy różni i różnie żyjemy. Mam córkę która żyje z dziewczyną i nigdy się tego nie wstydzilam. Kocham ją i jestem wręcz dumna ze odważnie robi to co ja uszczęśliwia. Czy nie tego chcemy dla własnych dzieci? Szczęścia? I życia bez maski i obłudy?

Gość gość
Ja osobiście nie, ale wiem, że moja rodzina i bliscy nie akceptowaliby takiej osoby

Gość gość
socjopaci

Gość gość
a otwarcie byście mówili o tym ze macie kogoś homosekseksualnego w rodzinie np. gdybyście zaprosili kogoś do siebie do rodziny czy ukrywali to?

Gość gość
23.17 gdyby ta osoba z rodziny otwarcie mówiła o swojej orientacji, to ja też. Gdyby zachowywała to dla najbliższych to jasne że bym nie mówiła

Gość gość
Ja mam w rodzinie i się nie wstydzę bo pracuje ta osoba w rządzie , he he .

Gość gość
up

Gość gość
Nie. Otwarcie bym mówiła. Mam znajomych gejów po ślubie i les tez po ślubie. Wy nawet nie wiecie co ludzie w domu robią, ale to gejem i les są be. Mam koleżankę, nauczycielka, bardzo poważana i lubiana. Matka 3 dzieci, mąż na dobrym stanowisku. Uwielbiają pissing, on jej sika do buzi, ona mu na twarz, robią sobie dwójki na klatę i piersi, mają smycz, mąż ja przywiązuje i każe jej lizać stopy, wszelkiego rodzaju dominy, lanie pasem i ostry seks. W sądzą nie całej ręki do środka, a ona mu wibrator to tyłka. Ale to nie jest be bo przecież to facet i baba. Oczywiście robią to pod nieobecność dzieci i na wakacjach.

Gość gość
mówiąc otwarcie o tym nie balibyście się wyśmiewania was z tego powodu i głupich komentarzy? Prześladowania?

12:39 - Ja pierniczę, a Ty opowiadasz jak tatuś popycha mamusię? Ogarnij się, nie masz z ludźmi o czym rozmawiać oprócz preferencji seksualnych? Kogo normalnego obchodzi kto z kim i jak sypia?

Gość gość
ale jakby ktoś pytał to co mam udawać ze mój bliski nie jest homo? ci mam odpowiedzieć? zaprosze kogoś do rodziny na obiad ze znajomych i zobaczą dwóch facetów, nawet w rozmowie wyjdzie ze to gejem to co mam zaprzeczać ze koledzy?

Gość gość
up

Gość gość
ja tez bym sie nie wstydzila, teraz to nawet trendy ;-) jestem pozytywnie zaskoczona odpowiedziami na ten temat, myslalam ze Polska jest mniej tolerancyjna jesli chodzi o orientacje

Gość gość
up

„ale jakby ktoś pytał to co mam udawać ze mój bliski nie jest homo?” x To wtedy odpowiadasz, że nie jest to ani Twoja, ani tym bardziej tego kogoś sprawa. A jeśli będzie namolny to spytaj czy nadal onanizuje się pod prysznicem:P

Gość gość
Czasem to większy wstyd mieć w rodzinie homofobów. Mam takie kuzynowstwo, oprócz średniowiecznych poglądów na temat osób homoseksualnych oboje są fanatycznymi, ultrakonserwatywnymi katolami, wierzą w najbardziej z d**y wyjęte teorie spiskowe, do tego ośmieszają się ignorancją. W towarzystwie naprawdę wstyd się do nich przyznać.

Gość gość
Up

Gość gość
nie chodzę o wieszanie flagi tylko mówienie normalnie gdy ktoś zapyta bo będzie coś podejrzewał, mówić wtedy prawdę kłamać?