Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzilibyście się mieć osobę homoseksualne w rodzinie?

Polecane posty

20:55 - a co odpowiesz gdy jakiś Twój znajomy spyta jak często Twoi rodzice uprawiają seks i czy Ty zaspokajasz się palcami czy wibratorem? Musisz odpowiadać na wszystkie pytania?

Gość gość
Chore i nienormalne

Gość gość
ale to jest całkiem inne pytanie niż o rodzine

22:38 - Jeśli ktoś spyta Ciebie czy to geje zaproponuj żeby pytał najbardziej zainteresowanych. Ale jeśli teraz zapytasz o Wigilię zamiast grilla to uznam, że jesteś niedorozwinięta i największy problem masz sama ze sobą:)

Gość gość
ale są ludzie którzy otwarcie mówią o tym ze mają w rodzinie gejów uważasz ze powinni to ukrywać ?

Tak samo jak są ludzie, którzy nie myją dvpy i szczają w gacie - nie interesuje mnie to i nie dopytuję się tak samo o preferencje seksualne jak i sposoby wypróżniania czy dbania o higienę. A jeśli ktoś czuje potrzebę opowiadania o tym może co najwyżej wprawić mnie w zażenowanie. Bo goowno mnie to obchodzi.

Jakie komentarze? Ja nie rozmawiam o niczyim życiu seksualnym bo mnie ono nie obchodzi i uważam, że interesowanie się tym jest odrażające. To chyba jakieś wynaturzenie. Mój fiołeczek jest homoseksualny - ten na zdjęciu. Szkoda, że jest, bo cierpi z powodu nieodwzajemnionej miłości do mojego drugiego fiołeczka, który wolałby mieć dziewczynę.

Gość gość
Dopóki będą zachowywać granice przyzwoitości, nie będą się z tym obnosic i nie będą opowiadać co robią w sypialni, to ok.

Gość gość
ale jeśli dwóch gejów normalnie powiedzą ze są razem to chyba nie jest nic złego?