Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla Ciebie .....

Polecane posty

Gość gość

To nie śmierć wyrządza nam największą szkodę w życiu. Największą szkodę wyrządza nam to, co umiera w nas za życia. Norman Cousins od E.

Gość gość
Każdy, kto przestaje się uczyć jest stary, bez względu na to, czy ma 20 czy 80 lat. Kto kontynuuje naukę pozostaje młody. Najwspanialszą rzeczą w życiu jest utrzymywanie swojego umysłu młodym. Henry Ford przemysłowiec, założyciel Ford Motor Company

Gość gość
Jeśli ktoś stracił pieniądze nic nie stracił. Jeśli ktoś przegrał bitwę i stracił wojsko mało stracił. Jeśli ktoś stracił wiarę wszystko stracił. Napoleon Bonaparte dowódca, mąż stanu i cesarz Francuzów

Gość gość
Łatwiej powiedzieć "nie" na początku, niż na końcu. Leonardo da Vinci malarz, architekt, filozof, muzyk, poeta, odkrywca, matematyk, mechanik, anatom, geolog

Gość gość
Rozklapcicha

Gość gość
Mądre i pouczające. Szacunek.

Gość gość
Cokolwiek zrobisz, będzie nieznaczące, lecz jest bardzo ważne, byś to zrobił Mahatma Gandhi propagator pacyfizmu jako środka walki politycznej

Gość gość
„Nigdy się nie poddawaj, bo jeśli przejdziesz najgorsze chwile, to znaczy, że zasługujesz na te najlepsze.” – Autor nieznany

Gość gość
Różnica między ludźmi, którzy realizują swoje marzenia, a całą resztą świata nie polega na zasobności portfela. Chodzi o to, że jedni przez całe życie czytają o dalekich lądach i śnią o przygodach, a inni pewnego dnia podnoszą wzrok znad książki, wstają z fotela i ruszają na spotkanie swoich marzeń. Wojciech Cejrowski podróżnik, fotograf, pisarz, publicysta

Gość gość
Jesteś biedny i nieszczęśliwy nie dlatego, że Bóg tak chciał, ale dlatego, że twój ojciec wpoił ci, że tak musi być. Henry Ford przemysłowiec, założyciel Ford Motor Company

Gość gość
To nie to, co masz, ani to, kim jesteś, ani to, gdzie jesteś, ani co robisz czyni Cię szczęśliwym bądź nieszczęśliwym. Chodzi o to, o czym myślisz. Dale Carnegie pisarz z zakresu psychologii i historii

Gość gość
Jak blask słońca oświetla wnętrze komnaty, tak nauka rozświetla umysł. Wang Chong chiński filozof

Gość gość
Szaleństwem jest zachowywać się w ten sam sposób i oczekiwać innego rezultatu. Albert Einstein fizyk teoretyk, twórca teorii względności

Gość gość
00:30 dobre

Gość gość
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek. Friedrich Nietzsche filozof, filolog klasyczny, pisarz i poeta

Gość gość
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. Aldous Huxley powieściopisarz, nowelista, eseista, poeta

Gość gość
Nothing more gorgeous than hundred dollar bills. Lana del Rey

Gość gość
Baby, I'm a sociopath Sweet serial killer on a warpath Lana del Rey

Gość gość
Basen się mieni, kochanie Zdejmuję białe bikini pomalowanymi na czerwono paznokciami Przyglądasz mi się w basenie Jasny błękit faluje, ty Siedzisz, popijając swój Black Cristal*

Gość gość
Lolito, ogniu moich lędźwi Światłości mojego życia Grzechu mój Moja duszo Lo-Li-Ta Koniuszek języka robi trzy kroki po podniebieniu Przy trzecim lekko stuka w zęby xDD

Gość gość
Zwycięska postawa polega na byciu fizycznie rozluźnionym i mentalnie spiętym Arthur Robert Ashe, Jr. tenisista

Gość gość
Off To The Races ♥♥♥

Gość gość
I love You forever, not maybe ♥ You are My One True Love ♥ You are My One True Love :( :o

Gość gość
Działaj, jakby to, co robisz czyniło różnicę. Bo czyni. William James amerykański filozof i psycholog

Gość gość
Light of my life ♥, fire of my loins 👄 , be a good baby 🌼, do what I want :classic_cool:

Gość gość
Nie przeszkadza mu to, że żyję spłukana W zasadzie mówi, że to mu się we mnie podoba :o

Gość gość
23:28... Dokładnie tak. Mam 42lata i straciłam wiarę... Dokładnie tak się człowiek czuje, jakby wszystko stracił........

Gość gość
Jestem twoją szkarłatną gwiazdką 🌼 , śpiewającą w ogrodzie Pocałuj mnie w otwarte usta gotowe na ciebie 👄

Gość gość
Wiarę można odbudować. Wiary nic nie może zabić. Po prostu podupadłaś, ale dasz radę się podnieść...

Gość gość
Nie czekaj. Pora nigdy nie będzie idealna! Napoleon Hill amerykański autor literatury sukcesu osobistego