Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny powiedzcie jak usunąć te wkuxwiające zaskórniki na nosie?

Polecane posty

Gość gość

Już nie mam siły do nich one ciągle odrastają

Gość gość
Przede wszystkim dieta.zero smieciowego jedzenia.picie rumianku. Oklady na nos z glinki bialej lub przemywanie woda z glinka. Jesli ropne to polecam effaclar produkty (apteka)i epiduo (na recepte, moze wysuszac). Parowki na twarz lub delikatne oczyszczanie u kosmetyczki.troche slonca lub wizyty w saunie.wtedy ladnie wylazi wszystko. Ale dieta i ziola przede wszyst. B.dobry jest tez bratek do picia lub w tabletkach.pozdr.

Gość gość
Tylko Pilaten czarna maseczka w hebe kupisz za 17 zł

Gość gość
Zero slodyczy, fastfoodow, piwa alko.mozna odstawic pikantne przyprawy i mieso (jesli mozesz to zaakceptowac).czasem pomaga odstawienie nabialu (uczula wiekszosc ludzi i jest niezdrowy, a objawem sa m.in.problemy ze skora).nie drapac nie dotykac buzi rekami w ciagu dnia-mnóstwo bakterii.

Gość gość
Dieta nie ma wpływu na cerę

Gość gość
Może spróbuj zabiegów, które dotlenią skórę? Np. Oxygeneo? Moja siostra, chodzi na tego typu zabiegi do CZS w Wawie właściwie przed każdą większą imprezą i muszę przyznać, że cera wygląda o niebo lepiej. Nie wiem, czy działa w przypadku zaskórników, bo ona nie ma z tym większych problemów ale lekarz na pewno coś Ci doradzi.

Gość gość
ZESTARZEC SIE, najlepsza metoda na zaskorniaki bueheheaha