Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z byłym mężem mojej żony, wkurza mnie koleś strasznie, no i zazdrość o niego to największy problem, bo przecież jest dziecko zawsze wymówka, jak sobie pomóc ??

Gość gość
żonka na dwa baty lub sex z wymianą

Gość gość
Walnij baranka w scianę to Ci pomoże...

Gość gość
walnę główką o blat

Gość gość
Wziąłeś babę z cudzym dzieckiem, to się ciesz! :-D

Gość gość
Widzę, że nikogo normalnego tutaj do rozmowy nie ma.

Gość gość
nie o tej porze

Gość gość
Drodzy forumowicze… Nadszedł jednak czas w którym jak każdy student muszę zmierzyć się z napisaniem pracy, oczywistym jest również że jak każdy student (nie licząc tych z legend) zostawiłam to na ostatnią chwilę… Piszę pracę na temat wpływu przedmiotów na ludzi, za cel obrałam sobie PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY. I tu moja prośba… JEŻELI BYŁAŚ LUB JESTEŚ ZARĘCZONA - BARDZO PROSZĘ POŚWIĘĆ MI SWOJE 10 MINUT I WYPEŁNIJ MOJĄ ANKIETĘ. Bardzo mi to pomoże a może i Ty dowiesz się czegoś ciekawego o sobie? Jeżeli ktoś ma mamę, siostre, przyjaciółke, znajomą która mogłaby wypełnić moją ankiete a Wy podesłałybyście im link byłabym bardzo wdzięczna. Wszelkie udostępnienia mile widziane!!! Dzisiaj Ty pomożesz mi, jutro ktoś pomoże Tobie usmiech.gif To są tylko informacje do celów naukowch, nigdzie nie zostana udostępnione - jedynie w tej jednej pracy licencjackiej. Podaję link do ankiety: https://www.survio.com/survey/d/T5J1G6V8J3Z0T5S7W To nie jest żadna reklama a tylko studentka potrzebująca informacji. Mail podany jest w ankiecie jezeli ktoś miałby pytania. Pomóż studentce!

Gość gość
A dała ci jakiś powód do tego żebyś był zazdrosny?

Gość gość
Jest jakiś powód żebyś był zazdrosny? Nie wiem,spotykają się sami? Czy jak to wyglada? Napisz więcej

Gość gość
Na pewno nie potrzebnie się denerwujesz. Skoro wybrała Ciebie to na pewno zamknęła tamten rozdział w życiu.

Gość gość
złap za tyłek byłego żony i powiedz mu że fajny z niego chłopak jest i że ci się podoba na 100% dziada już więcej na oczy nie zobaczysz :)

Gość gość
Nie spotykają się po prostu mam jakieś dziwne lęki...