Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was w pracy obchodzi się imieniiny

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak to czy w całym dziale czy tylko w pokoju czyli w jakim gronie Czy są osoby które się wylamuja i nie obchodzą imienin ,jak są odbierane przez resztę

Gość kubal rozpruwacz
Kiedyś się obchodziło , jakieś 10 lat temu pojawił się bezwzgledny zakaz spożywania alkoholu to atmosfera siadła i juz nie każdemu sie chciało. A potem sprywatyzowali i jak dowalili obowiązkow to najwyżej ktoś przyniesie ciasto i zostawi na stołówce. Żeby wszyscy mogli jednoczesnie przerwać pracę i godzinę siedzieć to nie ma mowy.

Gość gość
Nie ma u nas takich zwyczajów, czyjeś imieniny to jego prywatna sprawa i jak chce to może zaprosić kogoś po pracy do pubu czy gdzie mu pasuje.

Gość Srynnik
U mnie w przedszkolu jak ktoś miał imieniny i nie przyniósł cukierków to musiał pokazywać siusiaka. Jak się wydało kto to wymyślił dyrektor wezwał moich rodziców i zostałem wyrzucony z przedszkola na zawsze.

Gość gość
leżę :D:D:D

Gość gość
Up

Gość gość
Ale w czasie lezakowania kupy nie zrobiłes?

Gość Srynnik
Zrobiłem ale to było wcześniej.

Gość gość
Zależy kto obchodzi imieniny. Są tacy dla których kupuje się coś np. kwiaty a o innych się nie pamięta nawet jeśli przyniesie ciasto czy cukierki

Gość gość
U mnie się obchodzi imieniny i urodziny, ciągle jest jakaś składka, pracuje 13 osób a jak wypadną swoje to trzeba tyle przygotować co na przyjęcie jakieś. W**********e to, każdy tylko narzeka, oczywiście nie do wszystkich, ze ciągle na coś trzeba się składać. Ja nie chcę żadnych prezentów i na nic się składać i nie robić żadnych sałatek czy wędlin specjalnie kupować, chyba się zwolnię przez to, nie lubi takich klimatów w pracy:(

Gość Ekkehard Rzyrafa
Zanim się zwolnisz zrób inaczej. I tak nic nie ryzykujesz jak chcesz się zwolnić. Zadzwoń że masz grypę żołądkowa i nie przyjdziesz. Tego się każdy boi bo nikt nie chce żeby go trzydniowe sranie złapało. Potem jak wrócisz najlepiej po weekendzie jak ktoś namolnie wróci do imienin powiedz że nadal nie najlepiej się czujesz i tym razem nie będzie. Może potem wyłamie się ktoś następny. I dopiero jak się okaże że to jacyś ograniczeni umysłowo się zebrali to wtedy się zwolnić.

Gość gość
Nie, ani urodzin. Kto chce, zaprasza po godzinach pracy do lokalu, ale to kosztowna impreza. Lepiej się nie przyznawać :-)

Gość kazik od koni
Do lokalu to bez sensu bo i drogo i jak są pijane kobiety to zaraz ktoś obcy się przyplącze. Jeśli jest zgrany zespół to lepiej w pracy jeśli przepisy dopuszczaja oczywiście.

Gość klopas
Imieniny mają sens wtedy kiedy w zespole można swobodnie porozmawiać. Jeśli jest kapuś kierownika przy którym i tak nikt nic nie powie lepiej ich nie robić bo każdy tylko patrzy żeby jak najszybciej wyjść.

Gość gość
To się jeszcze zdarza wśród urzędnikow w miejscach gdzie pracy jest nie za dużo a pensje na tyle niskie ze nikt się nie czepia o te pół godziny czy godzinę. Jak praca jest nudna i niskopłatna przynajmniej czas szybciej zleci.

Gość gość
Już to widzę! Jak pracy jest nie za dużo to zaraz ci dołożą. Chyba że to synekura dla polityka albo jego rodziny i wtedy lepiej żeby za dużo nie robił bo coś pop********.