Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeznaczenie ?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny wiem to może trochę dziwne ale jestem ciekawa co wy o tym sądzicie Wszystko zaczęło się w 2 klasie podstawówki Chłopak chodził do 6 kl....No to tak wszystko zaczęło się gdy chodziłam do 2 kl pods. Pewnego dnia mieliśmy jakiś tam bal no i po prostu on z kolegami przyszedł do tej klasy i się we mnie zaczynał i tak jakby ,,zakochaliśmy,, się w sobie minęło pare lat a ja o nim cały czas pamiętałam...gdy chodziłam do 2 kl gimnazjum (15 lat) on miał (19)spotkaliśmy się zupełnie przypadkiem po 7 latach i od tamtej pory ze sobą rozmawiamy wieczorami piszemy i czasem się spotkamy rozmawiamy o tym wszystkim co kiedyś było....teraz ja mam 16 lat a on 20 i nadal mamy bardzo dobry kontak ale każdy z nas ja i on ma swoją połówkę ale mimo to coś nas do siebie ciągnie....gdy się pokłócimy zawsze ktoś z nas napisze....wszystko wydaje się jak z filmu.....co o tym myślicie ?

Gość gość
uważam, że na miłość przyjdzie jeszcze czas. teraz zajmij się nauką i sprecyzuj, jak będziesz siebie widziała za np. 5 lat, do czego dojdziesz, kim będziesz, jaką pracę będziesz miała, ile dzieci przez te 5.lat stworzysz, jak szybko zajdziesz w kolejną ciążę..słowem - wybierz, co dla ciebie w życiu ma większy priorytet: cipka czy rozum i idź tą drogą 🖐️