Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wielka! :((

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Jestem bardzo wysoką i do tego atletycznie zbudowaną dziewczyną. Mimo że staram się ubierać kobieco ciągle uchodzę za babochlopa. Powiedzcie mi proszę jak mam znaleźć fajnego faceta? Próbowałam już portali randkowych ale większość facetów po zobaczeniu lub uslyszeniu mojego wzrostu urywala kontakt. A ta część która zostawala to dość niepewny material na chłopaka. Powiedzcie co mogę zrobic żeby uchodzić za kobiecą?

Gość gość
ile cm wzrostu masz? pokaż zdjęcie bez głowy:P

Gość gość
Mam jakieś 186cm.

Gość prawi 124
ile ważysz ?

Gość gość
Witam Panią, nie wiem czy dobrze trafiłem ale i tak postanowiłem spróbować, wyglądasz mi na kobietę która jest otwarta na nowe znajomości i jest rozrywkowa, tzn nie jest kura domową tylko lubi wyjść, napic sie, i dobrze bawić. Szukam kobiety z która stworzył bym normalny trwały związek, z która bym zamieszkał, przeżywał razem każdy dzień, marzy mi się sielanka i wspaniała romantyczna miłość. Jak narazie brzmi nieźle, prawda? Wiec gdzieś musi być haczyk i rzeczywiście jest... chodzi o sex. Lubię jak kobieta wyzywająco sie ubiera, wręcz k#!%$wsko. Teraz troche o zdradzie, bo to slowo klucz - czym jest zdrada? Wiemy jak to wygląda u większości społeczeństwa,normy ustalone przez katolickie lobby- zdrada to sex z kimś innym niz życiowy partner. Normy jednak sie zmieniają, 100 lat temu pokazanie kolan bylo perwersja. A czym jest dla mnie zdrada? Złamaniem pewnych zasad, z tym ze w związku zasady ustalamy my a nie społeczeństwo. Podnieca mnie bardzo gdy moja kobieta kokietuje innych mężczyzn, podrywa ich w końcu z nimi sypia. Dziwne to może i troche nienormalne, ale to jest mój fetysz.l nie chodzi mi tu tylko o jakiś delikatny skok w bok z kochankiem tylko o naprawde ostre klimaty. Uwielbiam jak moja ukochana na disco pijana i rozochocona bierze faceta na zewnątrz i robi mu loda, potem wraca caluje mnie namiętnie tak ze czuje jeszcze smak spermy w jej ustach. Możesz sypiac z kim chcesz i kiedy chcesz, możesz przyprowadzać facetów do naszej sypialni, jednego ku kilku naraz. Ja będę czekal aż oni skończą i wyliże Ci zalana muszelkę. Oczywiście Twój sex z innymi to taka gra wstępna do naszego sexu. Możesz być władczą Panią a ja uleglym psem, może tez byc na odwrót Ty ulegla suka ha Twój Pan, lub jak tam lubisz - nieistotny scenariusz byle bys co jakiś czas przeistaczala się w napalonego k$#!%wiszona i dymała z kim tylko zechcesz, ja pozostaje WIERNY, chyba ze będziesz chciała sexu z parami czy z kobietami jesli jesteś bi. Oczywiście oprócz tego normalne życie, pies dzieci zakupy itd. Jestem dobrze sytuowanym przystojnym facetem. Jak myslisz odnalazla bys sue w takim związku, umiesz oddzielić sex od miłości? Kochasz sie z jednym a pieprzysz z wieloma

Gość gość
Ważę jakieś 84-86kg. Zależy od pory roku.

Gość gość
Przebierz się za geja i na gejowskich forach towary wyrywaj :classic_cool:

Gość prawi 124
z taką wagąa wyglądaz jak czołg musich schudnąc do 66 kg zeby wyglądać bardziej jak dziewczyna ..A nie jak rudy 102

Gość gość
Może masz małą nadwagę ale nie jesteś gruba. Bo jak laska ma 165 i waży 65kg to jest nornalna. Ty przy 65 bd wyglądać jak kosciotrup. Znam twój ból bo też jestem wysoka i w miarę ciężka ale nigdy ani na ani żaden facet nie mówi o mnie "wielka". No chyba że wredne krasnale płci ze żeńskiej ale z nimi WGL się nie trzymam. Mam przystojnego, wysokiego narzeczonego z fajnym charakterem nawet noszę przy nim obcasy. Na pewno znajdziesz kogos wartościowego więc się nie martw. To nie twoja wina że urodziłaś sie wysoka. Mozesz najwyzej troche schudnac. Idź na jakiej zajęcia sportowe gdzie twój wzrost bd atutem np siatka albo kosz. Tam na bank poznasz fajnego faceta. Głowa do góry. I nie wstydź się siebie bo to widać. Ja w mojej grupie znajomych mimo wysokoego wzrostu jestem najniższa i nazywają mnie "mała" tak więc wszystko zależy od punktu patrzenia.

Gość gość
Chyba geje nie lecą na dziewczyny :)

Gość gość
A ile masz wzrostu? Myślałam o siatce czy coś, ale sport średnio mi idzie.

Gość prawi 124
wy nie rozumiecie , dziewczyna o takim wzroscie musi być bardzo szczupła .. Dzieki temu nie wygląda tak zwaliscie .. dla niskiej 5 kg nie robi roznicy ..

Gość prawi 124
masz 185 cm nie musisz wyglądać jak j****y andrzej gołota .. Możesz wciąż prezentować się jak kobieta tylko musisz schudnąc około 18- 20 kg do około 66 kg .. Jak pisalem wczesniej.. Wtedy ludzie nie będą aż tak bardzo zauwazali twoich wymiarów guliwera .. Jak schudniesz .. Znaczy bedzie to widoczne , ale mniej .. Bo również i szczupła talia odwróci nieco uwagę od twojego wzrostu ... Będziesz mniej widoczna

Gość prawi 124
twoim celem jest by było ciebie mniej ..

Gość gość
Ja mam taką budowę że albo będę atletyczna albo gruba. Ciężko jest mi zrzucić wagę.

Gość prawi 124
a niskiej dziewczynie nie musi aż tak bardzo zależec by być mniej widoczną .. Ona i tak jest poręczna i nie zajmuje dużo mniejsca .. dlatego 165 cm i 65 kg wagi niestety mniej sie rzuca w oczy niż 185 cm i 85 kg ..

Gość gość
No rozumiem, sama to odczuwam że jestem dość obszerna jak na kobietę :)

Gość gość
Ale chyba nie aż 65kg? Byłaby jak patyk :)

Gość prawi 124
anja rubik ma 53 kg i 179 cm wzrostu - polska modelka tobie w zupelnosci wystarczy 66 kg przy 185 cm

Gość gość
Czy wyglądasz jak Bjorgen czy jak jej tam tej biegaczce narciarskiej z Norwegii? Pierwszy raz widząc jej zdjęcie w sukience myślałem że to jakiś pedał za babę przebrany :D Ona by geja bez problemu wyrwała :classic_cool:

Gość gość
Może nie aż tak, ale jestem dość umięśniona :)

Gość prawi 124
Ale chyba nie aż 65kg? Byłaby jak patyk niestety, ale tylko poniżej 70 kg jest rozwiazaniem i jedynym ratunkiem Niekoniecznie 65 kg .. Może być nawet 68 kg to nie ma tak naprawde znaczenia .. Ważne by trzymała wagę poniżej 70 kg

Gość gość
Kurcze poniżej 70 nie dam rady. Będzie dobrze jak poniżej 80 zejdę :))

Gość prawi 124
dieta cel 68 kg Jaki problem ? Nie ma problemu

Gość prawi 124
Kurcze poniżej 70 nie dam rady. Będzie dobrze jak poniżej 80 zejde Co powiesz na 69 kg ? ❤️