Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można dac dziecku na imię Alan Anal

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego dajecie dzieciom imiona z których później ludzie mają beke??? Sąsiadka dała synowi imię Alan, kiedyś byłem u nich na grillu i ktoś tam zażartował że będą go w szkole wołać Anal,

Gość gość
Chyba tylko niziny społeczne nazywają dzieci:Alan, Oliwier, Natan, Wiktoria,Dżesika, Oliwia, i inne Wanessy i Palomy

Gość gość
ale cie rodzice pokarali tym imieniem, wspolczuje ci autorze tego tematu

Gość gość
Tu autor, mam na imię Tomek, miło mi, mieszkam blisko szkoły i słyszę jak dzieciaki wrzeszcza Anal na Alanów, nie śmieszy mnie to, bardziej szkoda tych dzieci, i głupoty rodziców

Gość krowirandu
Alan to brzmi w miarę normalnie. A dzieci w przedszkolu nie mówią Anal bo nie wiedzą co to znaczy. To znaczy że sam to sobie wymyśliłeś i może jesteś porucznik Gruber.

Gość gość
Na szczęście patologie nie mają takich dylematow dzieki temu latwo odroznic kto jest z jakiego domu, mojego dziecko nie ma kolegow brajanow, dzesik, alanow, moja znajoma miala w klasie syna takie elementy i bylo zlodziejstwo, bójki

Gość gość
Może i młodsze dzieci nie rozumieją,ale U córki w 6 klasie, dzieci się śmiały z 2 chłopców o tym imieniu i z dziewczynki o imieniu Dżesika.

Gość gość
W szkole była Dżesika Kapusta ale jak się daje takie imię to trzeba najpierw zmienić nazwisko.

Gość gość
U mnie w szkole była dziewczynka o imieniu Krzysztofa, albo chłopiec Hipolit.....

Gość gość
Imię Alan tak samo jak Brajan i dżesika sa ładne moje dzieci się nazywajo, chrabiostwo się odezawalo

Gość gość
Moj chrzesniak ma na imię Alan.Ma 27 lat.Imie dostał po byłym członku zespołu Depeche Mode.Ja jako chrzestna mu wybrałam.Dobrze że nie mieszkamy w zacofanej Polsce!Nikt nigdy nie powiedział na niego anal.

Gość dusza_narodu
Dnia 4.05.2018 o 21:40, Gość gość napisał:

Moj chrzesniak ma na imię Alan.Ma 27 lat.Imie dostał po byłym członku zespołu Depeche Mode.Ja jako chrzestna mu wybrałam.Dobrze że nie mieszkamy w zacofanej Polsce!Nikt nigdy nie powiedział na niego anal.

po prostu nigdy nie mial odwagi przyznac sie do tego, ze rodzice zrobili z niego pajaca do grobowej deski... i nawet jak bedzie mial 55 lat  to zawsze znajdzie sie ktos, kto mu zepsuje humor przywolujac wspomnienia... "Analne"