Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak mo偶na dac dziecku na imi臋 Alan Anal

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Dlaczego dajecie dzieciom imiona z kt贸rych p贸藕niej ludzie maj膮 beke??? S膮siadka da艂a synowi imi臋 Alan, kiedy艣 by艂em u nich na grillu i kto艣 tam za偶artowa艂 偶e b臋d膮 go w szkole wo艂a膰 Anal,

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Chyba tylko niziny spo艂eczne nazywaj膮 dzieci:Alan, Oliwier, Natan, Wiktoria,D偶esika, Oliwia, i inne Wanessy i Palomy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale cie rodzice pokarali tym imieniem, wspolczuje ci autorze tego tematu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu autor, mam na imi臋 Tomek, mi艂o mi, mieszkam blisko szko艂y i s艂ysz臋 jak dzieciaki wrzeszcza Anal na Alan贸w, nie 艣mieszy mnie to, bardziej szkoda tych dzieci, i g艂upoty rodzic贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krowirandu
Alan to brzmi w miar臋 normalnie. A dzieci w przedszkolu nie m贸wi膮 Anal bo nie wiedz膮 co to znaczy. To znaczy 偶e sam to sobie wymy艣li艂e艣 i mo偶e jeste艣 porucznik Gruber.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na szcz臋艣cie patologie nie maj膮 takich dylematow dzieki temu latwo odroznic kto jest z jakiego domu, mojego dziecko nie ma kolegow brajanow, dzesik, alanow, moja znajoma miala w klasie syna takie elementy i bylo zlodziejstwo, b贸jki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e i m艂odsze dzieci nie rozumiej膮,ale U c贸rki w 6 klasie, dzieci si臋 艣mia艂y z 2 ch艂opc贸w o tym imieniu i z dziewczynki o imieniu D偶esika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W szkole by艂a D偶esika Kapusta ale jak si臋 daje takie imi臋 to trzeba najpierw zmieni膰 nazwisko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie w szkole by艂a dziewczynka o imieniu Krzysztofa, albo ch艂opiec Hipolit.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Imi臋 Alan tak samo jak Brajan i d偶esika sa 艂adne moje dzieci si臋 nazywajo, chrabiostwo si臋 odezawalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj chrzesniak ma na imi臋 Alan.Ma 27 lat.Imie dosta艂 po by艂ym cz艂onku zespo艂u Depeche Mode.Ja jako chrzestna mu wybra艂am.Dobrze 偶e nie mieszkamy w zacofanej Polsce!Nikt nigdy nie powiedzia艂 na niego anal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dusza_narodu
Dnia 4.05.2018 o 21:40, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Moj chrzesniak ma na imi臋 Alan.Ma 27 lat.Imie dosta艂 po by艂ym cz艂onku zespo艂u Depeche Mode.Ja jako chrzestna mu wybra艂am.Dobrze 偶e nie mieszkamy w zacofanej Polsce!Nikt nigdy nie powiedzia艂 na niego anal.

po prostu nigdy nie mial odwagi przyznac sie do tego, ze rodzice zrobili z niego pajaca do grobowej deski... i nawet jak bedzie mial 55 lat聽 to zawsze znajdzie sie ktos, kto mu zepsuje humor przywolujac wspomnienia... "Analne"

Udost臋pnij ten post