Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy taki facet jest gejem

Polecane posty

Gość gość

Obojętny na towarzystwo kobiet, 40 lat, zamknięty w sobie, mało wrażliwy, we wszystkich relacjach z kobietami totalna olewka. z facetami gada ale powierzchownie. W dodatku ma wstręt do kobiet, komentuje ich wygląd w chamski sposób, ma jakieś obrzydzenie do wszystkiego co się wiąże z kobietami ich ciałem, wyglądem. Nie szanuje kobiet. Czy to gej?

Gość błękitnaa
Nie, to po prostu burak.

Gość gość
Nie, to mizogin i debil. Nie znam geja, który byłby olewczy wobec kobiet. Każdego geja otacza wianuszek dziewczyn, bo jest wrażliwy, bo umie doradzić, bo się interesuje modą, umie doradzić w czym się najlepiej wygląda. Całe życie jestem otoczona gejami, bo mam dwóch braci homo i widziałam chyba każdy możliwy rodzaj geja. To, co opisujesz, to mizogin, burak i zakompleksiony koleś z mikropenisem, który się panicznie boi, więc kąsa.

Gość gość
Nie, to mizogin i debil. Nie znam geja, który byłby olewczy wobec kobiet. Każdego geja otacza wianuszek dziewczyn, bo jest wrażliwy, bo umie doradzić, bo się interesuje modą, umie doradzić w czym się najlepiej wygląda. Całe życie jestem otoczona gejami, bo mam dwóch braci homo i widziałam chyba każdy możliwy rodzaj geja. To, co opisujesz, to mizogin, burak i zakompleksiony koleś z mikropenisem, który się panicznie boi, więc kąsa.

Gość gość
Wśród gejów pewnie też są buraki i mizogini, a z powyższego opisu nie można jednoznacznie stwierdzić czy typ jest gejem lub nie.

Gość gość
Buraków sporo, mizogina nie spotkałam jak żyję. Mizoginia to cecha typowa dla heteryków. Gej jest emocjonalnie trochę kobietą i akceptuje tą stronę swojego jestestwa. No, chyba że neguje fakt swojego gejostwa, wtedy dzieją się różne zabawne rzeczy.

Gość gość
to jest coś więcej niż być burakiem, ten pan ma ogromną niechęć i pogardę dla kobiet. Nie interesuje się wyglądem ani modą, ale to akurat z tego co wiem o niczym nie przesądza. Twoja odpowiedź nieco mi rozjaśniła, dzięki.

Gość szry
teraz to juz logice i emocjom przypisuje sie plec? jeszcze tak zrobcie z pradem, grawitacja i matematyka moze? niby jest powszechny obowiazek edukacji, ale jakos coraz wiecej glupoty. moze sie SPYTAJ tego goscia o orientacje, detektyw z ciebie zaden, psycholog jak widac tez nie bedzie

Gość gość
A do kogo to powyżej? Co chcesz nam przekazać? Akurat jego płeć nie jest przedmiotem rozmowy.

Gość gość
Spytam jak będzie odpowiednia okazja. Nie jestem detektywem ani psychologiem tylko ja to się ma do tematu?

Gość gość
Z opisu zwykły burak. Geje są zwykle lubiani przez kobiety i wolą ich towarzystwo niż mężczyzn hetero.

Gość gość
Jeszcze może być kwestia wychowania przez toksyczną matkę, albo jakieś traumatyczne doświadczenia z kobietami, i delikwent przekłada teraz swoją nienawiść na wszystkie przedstawicielki płci przeciwnej. Generalnie to najlepiej trzymać się od takich typów z daleka.

Gość gość
Uwazam ze jest calkiem normalny

Gość gość
Po prostu poznał się na kobietach.

Gość gość
A ja majtki

Gość gość
może porostu cie nie lubi, i twoich koleżanek również, a ty od razu że gej burak i bóg wie kto, hahah, kobieca natura :D

Gość gość
Moze nie lubi bab po jakichs ciezkich przejsciach z nimi, i ma duzy uraz do kobit

Gość gość
A co to kazdy musi was lubic? Jestescie jak zydzi jak ktos powie, ze nie lubi zydow to wciska mu sie, ze jest antysemita czy rasista.

Gość endriu      domyslny
W tym wieku to już mógł się poznać na kobietach :)