Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna pani pokazująca pipkę w kawiarni do oceny

Polecane posty

Gość gość
to już więcej emocji mają kuchenne rewolucje

Gość gość
ale celność +50 trzeba przyznać

Gość gość
A podobno niemcy to taki cywilizowany kraj. A tu proszę, co ta baba robi i nikt nie reaguje.

Gość gość
O szlag :o

Gość gość
nie można tak jednoznacznie oceniać - może sikała do pucharu bo ktoś zamówił ciepły i świeżutki mocz. Po prostu spełnianie wszystkich, nawet najbardziej wyszukanych życzeń klienta.

ja spełniłem kiedyś taką seksualną fantazję, którą miałem od dawna (dziś sam się dziwię, że odważyłem się o coś takiego poprosić). Seksowna pani barmanka miała w ten sposób przygotować żubrówkę, że zamiast soku jabłkowego miała uzupełnić ją własnym moczem - i zrobiła to. Potem jej feromony działały na mnie jeszcze przez całą noc. Więc takie rzeczy się dzieją także w Polsce przy czym ona nie robiła tego na oczach nawet nie na moich oczach ale po smaku poznałem, że to ten drink ...

Gość gość
kameralny i zaprzyjaźniony lokal poznaje się po swobodzie jak się w nim czujemy. Normalnie taka propozycja wywołałaby oburzenie. W zasadzie to w ogóle by nie padła. Kiedyś w takiej naszej zaprzyjaźnionej, nic prywatnego, ale codziennie paczką bywaliśmy na 2-tyg urlopie wspomnieliśmy barmance że kolega który ma właśnie urodziny (wymyślone kłamstewko) marzy żeby piwo zaserwowała mu barmanka toples. Ot taka nawet nie prośba, ale głośno wyrażone marzenie. Po jakiejś pół godzince barmanka zaprosiła nas do własnie zwolnionej kameralnej bocznej salki. Po chwili z pomocą koleżanki zasłaniającej ją od reszty lokalu przeszła do nas i zaserwowała nam zestaw piw dotykając piersią pianki z każdego kufla. Cudne jędrne, duże piersi ze sterczącymi sutkami.

kelnerka topless też fajna sprawa. Kilka razy zdarzyło mi się w vip-roomach na imprezach zamkniętych. Raz też był tzw. "pokaz bielizny" - czyli w praktyce striptiz - jedna z dziewczyn rozebrała wówczas wszystko. Natomiast seksu nie było i wtedy uświadomiłem sobie, że na szczęście kelnerki, striptizerki i tancerki erotyczne to nie to samo co prostytutki (przynajmniej w wielu sytuacjach). Dlatego "na szczęście" bo przez jakiś czas moją partnerką była modelka pozująca nago.

Gość gość
chcę być tą miską i mieć takie akcje co dzień ! i tą panią na żonę też chcę mmm