Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie za granica, jakies hobby, spedzanie dni wolnych, jak to u Was wyglada

Polecane posty

Gość gość

Czesc, Ja mieszkam w Hadze od 4 lat. w dni wolne z pracy lubie hm, wiaodmo pospac bo wstaje zwykle o 6:30 rano. pracuje umyslowo ale praca jest serio meczaca. jak pospie to lubie wycieczki rowerowe, lub pociagiem, jestem eko to auta nie mam bo miec nie chce. jutro jade z kolezankami do malowniczego Naarden, wiec przejdziemy pociagiem nieml caly kraj ;) hobby to szycie wsciekle kolorowych poszewek na poduszki z mautkich kawaleczkow materialu ;) i pisze wiersze. od niedawna chodze na kurs gry na perkusji, jest super ;) pozdrawiam

Gość gość
Wyjezdzaja dzis juz tylko nieudacznicy i nieroby. W PL pracy pelno a srednia pensja prawie 5000zl (ja mam wiecej bo mam duze doswiadczenie). Poza PL nigdy nie bedziesz u siebie.

Gość gość
Prosze o odpowiedzi na temat

Gość gość
No u mnie weekend jak dotąd wygląda tak: rano wstalismy po 9, dziekco o 8 i sobie czytało. leniwe sniadanie, potem chwila z lapotem. potem mąż ogarnał kuchnię i smieci a ja poodkurzalam; potem szlismy na umowioną wizytę prywatnie do osteopaty z synem. potem w domu kawka, ciastko, za raz idziemy na pizzę bo nie chce się nam dizs nic gotować. pózniej chyba będzie spacer bo jest bardzo łądnie, slonecznie, ciepło. jutro ma byc jeszcze ladniej więc pewnie jakiś wypad za miasto na 5-6 godzin czy cos. pozdrawiam z Edynburga

Gość gość
Mam taką pracę, że weekendy mam zajęte zawsze, ale jak mam wolny czas, to jeżdżę konno, albo biorę samochód i jadę przed siebie. Generalnie dużo jeżdżę, bo mnie to odpręża. Dużo czytam. Jestem raczej domatorką, więc lubię spędzić leniwy dzień w łóżku z dobrymi książkami i kawą. Czasem dam się wyciągnąć znajomym na drinka. Z Polakami staram się nie utrzymywać kontaktów, poza moją rodziną, która też od lat mieszka za granicą.

Gość gość
gość dziś .......a potem sie obudzilas :D

Gość gość
Ja wale konia calymi dniami

Gość gość
2018.05.05 gość dziś .......a potem sie obudzilas >>> tak sobie tłumacz :D