Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o badoo

Polecane posty

Gość gość

? Da się tam poznać kogoś fajnego,nie koniecznie do przyjaźni tylko właśnie do czegoś poważniejszego? Znalazł tam ktoś z was drugą połówkę?

Gość gość
Jest całkie spoko tylko mało tam kobiet chętnych do rozmowy. Specjalnie nie załączyłem zdjęcia:) Zakładaj konto i sam/a zobaczysz. Pozdrawiam

Gość gość
skoro nie załączyłeś zdjęcia to jak możesz oczekiwać że ktoś z tobą pogada? zdjęcie (dobre zdjecie) to wizytówka,rozwalaja mnie takie anonimowe osoby nie wiem czego oczekują po takich portalach skoro boją się pokazać? Ja na Badoo jestem od roku, przez pierwsze pół roku jednak słabo się w nie angażowałem no i odzew był znikomy by nie powiedzieć żaden. no i też zdjęcie chyba nie było za ciekawe:) poprawiłem aparycje i zmiana o 180 stopni, plusuję różne laski i zdarzyło się z kilkoma fajnymi popisać;) robię to nadal chodź sam nie wiem czego oczekuję po tych znajomościach - czy koleżanki tylko do pogadania czy czegoś więcej. Myślę ze wszystko zależy od konkretnej osoby, jaka jest i jak wygląda nie oszukujmy się. Dużo tam samotnych matek dlatego uważaj by się nie naciąć i pytaj się jakby co o dzieci no chyba ze interesuje cię taka znajomość:) Ja pisze tak na razie od niechcenia,jest dobrze,z jedną laską się nie ustawiłem chodź była chętna no ale mieszkała niestety za daleko więc ryzyko nieopłacalne, z inną mamy się niebawem spotkać więc myślę ze ten portal spełnia swoją rolę, hejtują go na ogół ludzie którzy sami mając niewiele do zaoferowania oczekują że znajdą tam kogoś mega idealnego - samotne mamy po przebiegu i nieatrakcyjne prawiki na ogól bezrobotne i mieszkające u mamy:)

Gość gość
dziś skąd wiesz że autor to facet? może to dziewczyna bo napisane jest bezosobowo

Gość gość
bez zdjęcia to jakiś troll albo dzieciak w d?upie mu sie przewraca od dobrobytu bo matka za wszystko mu popłaci

Gość gość
nie wiem w sumie racja, nie zwróciłem uwagi:)

Gość gość
tu autor - tak jestem facetem

Gość gość
zależy jak wyglądasz i jakiej kobiety szukasz - tu nie ma uniwersalnych prawd, wrzuć ciekawe zdjęcie,pokaż jakie masz zainteresowania i myślę ze ktoś się na pewno odezwie:) pytanie czy ten ktoś także spełni twoje oczekiwania:) dlatego rewelacyjny jest ten system wzajemnych polubien:) Dużo tam samotnych matek, młodsze laski o fajnej urodzie szukają księcia na białym koniu także ciężko np. znaleźć sobie laskę taka po 30tce która by podpasowała takiemu 30 latkowi - bezdzietną i w miarę atrakcyjną (nie musi być mega piękna ale tez nie może odstraszać:) Gdyby w moich czasach młodości istniały takie fajne portale to czuję że już dawno znalazłbym zonę i to nie jedną;)

Gość gość
To dziwne jestem bez zdjęcia i pisałem z kilkoma kobietami ale zadna mnie na tyle nie zaciekawila swoim wnetrzem aby pokazal jej swoje zdjecie:) dla mnie osobiscie to nie jest na pokaz tylko podstawa jest ciekwa rozmowa. Nie naleze do ludzi ktorzy zakladaja konta na roznych portalach i pokazuja swoj dorobek badz wiejski tuning samochodu. Pozdrawiam

Gość gość
Słabe, jak nie płacisz to marna szansa że ktoś twoje wiadomości przeczyta

Gość gość
dziś kto mówi o tuningu samochodu, jeżeli oczekujesz ze po samej rozmowie zawrócisz jakiejś dziewczynie w głowie to nie oszukuj się - to tak nie działa, niestety ludzie są wzrokowcami,l aski też tyle że żadna ci tego nie napisze wprost;) Jak się jest atrakcyjnym i w miarę ciekawym to nie musisz wrzucać zdjęcia bmk po 30 letnim przebiegu, no chyba że szukasz blachary. Ale wygląd to tez podstawa jak ktoś jest mega nieatrakcyjny i zaniedbany to niewiele tam zdziała. no chyba ze z inną równie mało atrakcyjną osobą.

Gość gość
dziś co ty gadasz, gadam z całym mnóstwem fajnych lasek a na badoo premium nie wywaliłem jeszcze ani gorsza i nie zamierzam:) fajna stronka, z niektórymi laskami lubię sobie po prostu ot tak,popisać, jak rozmowa nie idzie to się po prostu ulatniam i pisze do następnej,to jest fajne - z niektórymi można tylko popisać, z innymi warto się ustawić na spotkanie w realu.

Gość gość
Ciekawe czy autor też pisze do kobiet bez zdjęć czy jednak do tych co zdjęcia mają i się podobają. Egoista i takim jak ty w ogóle na zaczepki nie odpisywalam

Gość gość
badoo jest spoko jeżeli ktoś jest w realu skazany na samotność - gdy się mieszka na wsi albo małym miasteczku gdzie ciężko znaleźć najfajniejszą osobę bo już dawno pozajmowane:) na pewno lepsze to niż zaczepianie i podryw na ulicy jak mi raz doradzała koleżanka lol:) no i podryw mniej stresujący,jak ew po realu nie wypali to trudno szuka się dalej;) dla mnie coś takiego narodziło się o 10 lat za późno bo czuję że straciłem setki okazji już nie tyle na związki co po prostu ciekawe przyjaźnie. Ale staram się nadrabiać stracony czas.

Gość gość
Tinder chyba lepszy. Na badoo jest pelno bezzebnych januszy albo alimenciarzy. Chociaż poznałam tam swojego bylego, byliśmy razem kilka miesięcy, ale nie wyszlo. Był naprawdę jednym z niewielu normalnych facetów na tym portalu...

Gość gość
dziś bla bla - oszczędx tej hipokryzj, laski to też wzrokowcy i do nieatrakcyjnego kolesia w ogóle nie odpisują - wiem po sobie, wystarczyło tylko podciągnąć trochę kaloryfer,zmienić ciuch i fryzurę i w przeciągu tygodnia nawijam z 10 laskami naraz jak się da:) sorry ale jak się szuka czegoś więcej niż tylko pogaduchy to trzeba rozmówcę zainteresować też swoim wyglądem:)

Gość gość
Rozmówcę trzeba zainteresować tym, co się ma. Sam wygląd możesz sobie w buty wsadzić jeśli pod deklem wiatr hula.

Gość gość
bzdury badoo to portal dla idiotow jak facet podrywa na badoo to poderwie tez w realu. Prawda jest taka ze badoo stal sie portalem calej masy przystojnych wysokich facetow co wyrywaja rozne przecietne i ladne kretynki na jedna noc. Masa napalonych facetow co stoja i preza muskuly na zjdeciu by zerznac kolejna panne na jakas bzdurna gadke ze sie zakochal w bezrobotne dziewczynie meiskzajacej u rodzicow i pracujacej w warzywniaku. Takze jest tam cala masa samotnych matek wlasnie z bekartami po takich ksieciach Portal dla idiotow ogolnie mozna rzec. Jestes przystojny i szukasz darmowej prostytutki wlaz na badoo. Pelno tam spoko dziewczyn o IQ szympansa glupszych to ze swieca szukac w prawdziwym zyciu.

Gość gość
dziś no tak, ale co po ładnym towarze jak opakowanie badziewne?:) no chyba że samemu szuka się kogoś przeciętnego to wtedy ok.

Gość gość
ależ wy jesteście naiwni - szukacie atrakcyjnych osób do związku a że sami jesteście nieatrakcyjni to robicie wielkie halo no "bo liczy się wnętrze". Ja nie sugeruję ze trzeba lecieć na wygląd i szukać pustej lali bez mózgu ale nie oszukujmy się - by kogoś przyciągnąć musimy być dla niego tez trochę wizualnie strawni:) Z próżnością nie ma to nic wspólnego, co jest złego w tym że ktoś dba o wygląd i podoba się innym? Wyczuwam zazdrość.

Gość gość
Na badoo poznalam meza:) z wygladu jestem przecietna, zadbana ale zadne cudo 10/10. Nie bylam wyzywajaca i od razu komunikowalam ze romanse mnie nie interesuja. Spotkalam sie z 3 panami z czego 1 to niewypal(spotkanie bez przykrych niespodzianek ale kompletnie nie bylo o czym rozmawiac), z kolejnym spotykalam sie przez kilka miesiecy ale nie przerodzilo sie to w uczucie. Trzeci to byl wlasnie moj maz. Oczywiscie rozmawialam z tona dziwnych facetow, od ***akow cwaniaczkow, przez dziwnych, normalnych i bardzo obiecujacych:) na pewno trzeba miec wyczucie do ludzi, umiec czytac miedzy wierszami i wylapywac patologiczne zachowania (don juani, chamy, osoby z problemami spolecznymi itp.). Ja akurat nigdy nie mialam z tym problemu i na nie nacielam sie rowniez na badoo.

Gość gość
znam przypadki że osoby jakie tam się spiknęły są z sobą do dzisiaj, nie jest wiec tak źle zależy kogo się szuka i co samemu ma się do zaoferowania. Grut to umiec odsiać po rozmowie jakichś pomyleńców,wariatów, aspołeczne jednostki, ludzi z zaburzeniami i spamerskie konta.To samo się tyczy samotnych mam (nic do nich nie mam ale niech się biorą za dzieciatych i samotnych tak jak one) i wariatek.

Gość gość
ja poznałem tam niedawno fajną dziewczynę - jest po przejściach,ale fajnie nam się razem rozmawia i niebawem mamy się spotkać - i co najważniejsze - nie ma dzieci i pracuje:)

Gość gość
Ostrzegam przed umawianiem sie z badoo, miałem okazje byc wyrolowanym przez dziewczyna ktora nie przyszła na spotkanie po czym usunęła swoje konto, to jedno wielkie oszustwo. Straciłem nerwy, i czas.

Gość gość
I dobrze Ci tak .Nie z******lo się.

Gość tredol
Portal ma sporo użytkowników, to na pewno plus. Ale jeżeli szukasz czegoś poważniejszego, jak sam napisałeś, to myślę, że to nie do końca to miejsce. To raczej taki portal społecznościowy, gdzie ludzie szukają luźniejszych znajomości, bardziej kolegi czy koleżanki. Ale próbować możesz ;) Jednak moim zdaniem dla Ciebie bardziej odpowiedni będzie jakiś portal matrymonialny, bo od tego takie portale właśnie są, żeby zawrzeć jakieś poważniejsze znajomości. Tak było przynajmniej w moim przypadku, kiedy założyłem konto na mydwoje i tam podejście i nastawienie kobiet było zupełnie inne niż wcześniej, z czym się spotkałem, były nastawione na bliższe poznanie się i gotowe na coś poważniejszego. Ale tak naprawdę musisz sam sobie potestować, żeby wybrać odpowiednie miejsce dla siebie, każdy lubi co innego :)

Gość Gośc

Badoo to portal napalonych facetów co chcą zaliczać byle co byle gdzie byle za darmo !! I kobiet o zaniżonej samoocenie szukających zrozumienia i zainteresowania wśród pseudo mężczyzn. Taka prawda ,dzisiaj nie ma miejsca na miłość, szacunek, zaufanie ...to wartości które wyginęły... może gdzieś w gąszczu tych profily znajdziemy jakieś diamenty ale musimy liczyć się z tym że będziemy musieli wpierw utaplać się w błocie aby je znależć. 

Gość Samotna

Korzystałam z badoo ok 6 lat z przerwami... i widzę jak się stacza. Mam znajomych z poczatków a później coraz gorzej. Ostatnim razem przez 3 miesiace z nikim nawet nie porozmawiałam... albo sex albo mało inteligentni " skont jesteś? " " morze spodkanko?"  - O czyms takim mowa

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Samotna napisał:

Korzystałam z badoo ok 6 lat z przerwami... i widzę jak się stacza. Mam znajomych z poczatków a później coraz gorzej. Ostatnim razem przez 3 miesiace z nikim nawet nie porozmawiałam... albo sex albo mało inteligentni " skont jesteś? " " morze spodkanko?"  - O czyms takim mowa

Bo faceci SA coraz gorsi. Poznanie tam kogoś fajnego graniczy z cudem.