Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłam, że njaważniejsze dla facetów są usta, tyłek, piersi

Polecane posty

Gość gość

mam małe usta i to wielka wada dla nich chudy tyłek i to równie wielka wada zauważcie jak dziewczyna (zwłaszcza młoda) ma duże usta to ma powodzenie, nie musi być szczególnie ładna wiadomo z czym sie usta kojarzą tym napaleńcom

Gość gość
Nie zgadzam się z tobą. Podobają mi się różne sylwetki i uroda kobiet. Każda praktycznie coś ma co może się podobać. Tak jak ty napisałaś myślą tylko nastolatkowie bo ktoś im wbił w głowę że ten a nie inny typ jest na topie. Ten ktoś to media.

Gość gość
To nie żadna nowość oni lecą tylko na wygląd reszte mają gdzieś i miłości tez nie dadza bo nie znają takiego uczucia

Gość gość
gość dziś nie jest to do końca tak jak piszesz. Wytłumaczę tobie to tak , sam jestem wysportowany od dzieciństwa, szczupły itd. od dziewczyny oczekuję tego samego to przecież nie wiele.

Gość gość
gość dziś może być biedna itd. ale musi być wysportowana, inaczej nie ma szans u mnie. Tak jak ja nie mam szans u innych dziewczyn których wymogów nie spełniam.

Gość gość
uważam że powinien się liczyć też charakter bo co po samym wyglądzie

Gość gość
Mam duże usta, duże piersi, szczupłą talię i duży, zgrabny tyłek. Jestem starą panną :D Także nie zawsze tak to działa.

Gość gośćtakijeden
Bo nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak Bo ja tak dużo nie piję.

Gość gość
gość dziś masz rację to też biorę pod uwagę co nie zmienia faktu że musi być wysportowana.

Gość gość
Wysportowana czy szczupła? ;) bo mam kolezanke z choroba metaboliczna i tarczyca chora, wazy 92 kg przy 165. Jest mega wysportowana, pływa dużo, ćwiczy, biega, szpagat robi, 10 km przejdzie bez problemu

Trudno uwierzyć, że to temat dziewczyny, raczej żadna nie napisałaby tak o sobie. Aż wstyd wypowiadać się w tym temacie. Ludzie mają pupę . Nie zauważyłam, żeby mężczyźni interesowali się tylko takimi kobietami, jak z twojego opisu. Im dopiero mała pupa czy biust przeszkadzają u kobiety, jak wcześniej taka nimi wzgardzi. 💤 Wtedy są mistrzami w wytykaniu wad, lub ,,wad,, , czy niedoskonałości.

Gość gość
gość dziś ma być taka abym mógł swobodnie brać ją rękoma nad swoją głowę i coś jej robić :) satysfakcjonuje cię ta odpowiedz?

Gość gość
19.47 z czystej ciekawości- jeśli dziewczyna nie jest wysportowana, ale ma ładną figurę to spełnia twoje oczekiwania czy nie?

Gość gość
Wszystko jedno jaki ma tyłek i usta byle by go wypinała i chętnie do buzi brała. Cnotliwe są starymi pannami taka prawda. Każdy zna jakaś puszczalską, czy one są same? Zawsze mają partnera + kochankow

Gość gość
Oj tam zaraz puszczalska, zwyczajnie bogata.

Gość gość
"Jak dziewczyna jest ładna,to każdemu się może podobać,czy mi,czy koledze"