Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość taka owaka

Seks w zwiazku

Polecane posty

Gość gość taka owaka

Jestem zalamana. Od porodu minelo ponad 1,5 roku. Z partnerem kochalam sie 2 razy. Chodzi o stosunek. Wiecej razy nie bylo, zawsze konczy sie na seksie oralnym. Powiedzial raz rok po porodzie ze jestem tam luzna. Sprobowal jeszcze raz po jakims czasie i od tamtej pory moge juz pewnie zapomniec o stosunku. Jest mi strasznie przykro. Nie byl przy porodzie

Gość gość taka owaka
Nie chce go zmuszac bo to ponizajace dla mnie jak facet nie chce. Poprostu porod mnie zmienil "tam". Jemu taka forma seksu chyba odpowiada, nie zmeczy sie i szybko dojdzie. Tylko ja czuje sie jakas taka jak nie kobieta i to mnie boli

Gość gość
Do autorki: skąd jesteś? Jeśli blisko to możemy spróbować.

Gość gość
gość taka owaka wczoraj \ ale w*****a mnie takie gadanie jak masz problem że nie masz seksu to go zostaw, powiem tak żydzi mówią tak i tego się trzymaj, Masz problem no mam , Wiesz go jak rozwiązać albo nie potrafisz go rozwiązać ? ,no tak wiem, CZYLI NIE MASZ PROBLEMU !, chce dac ci do zrozumienia że użalanie się nad sobą nic ci nie pomoże , masz rację że powinnaś mieć stosunek seksualny że jednak ci wkłada członka do pochwy , ale jak on nic nie czuje to co ma ci na to poradzić , to tak jakbyś wiedziała że facet robi ci minetkę z przymusu albo ty jemu bo inaczej cie zdradzi lub zostawi

Gość gość
Oj baby

Gość gość
Up

Gość gość
Musisz o tym porozmawiać z facetem