Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety uprawialybyscie seks z przystojnym gejem? Ggdyby mimo swojej orientacji

Polecane posty

Gość gość

Byl chetny ?

Gość gość
Nie uprawniam seksu z przypadkowymi ludźmi.

Gość gość
Gdyby był chętny na seks z kobietą to nie byłby gejem, nawet gdyby tak sam o sobie mówił. A co, chcesz wyrywać laski na "przystojnego geja"? XD

Gość gość
to raczej bi mnie troche geje pociagaja, sa tacy empatyczni i wyrozumiali, a jak przystojni to juz w ogole jestem zauroczona :(

Gość gość
Nie. Dla mnie geje są aseksualni.

A po co byłby chętny? Z ciekawości? Czy żeby rozwiać swoje wątpliwości? Czy to taka wymówka na wszelki wypadek, żeby kogoś szybko spławić, w razie rozczarowania?

Gość gość
nie, raz ze sa dla mnie zbyt zniewiesciali dwa- brzydziloby mnie to, ze wczesniej wkladal kootasa w dziesiatki doop (wiekszosc gejow jest rozwiazla) poza tym hiv wystepuje u gejow kilka razy czesciej niz u hetero wiec nie

Zapraszam napalonych! Jeżeli chcesz zobaczyć moje seksowe zdjęcia (cipkę,biust i pupcie) to zapraszam Cię na stronkę http://xurl.pl/dariakontakt tam może mnie zobaczyć całą nago tylko dla Ciebie na kamerce, możemy pisać i rozmawiać do woli ! :* wszystko za darmo! :*

Gość gość
Mnie geje w ogole nie pociągają, są dla mmie tak aseksualni jak kobiety, sa dalek w ewolucji niz samce hetero, a niestety to właśnie te prymitywne ssaki mnie kręcą najbardziej :(

Gość am_Dyzio
a być może jest tak, że wiele normalnych kobiet hetero rozpoczyna swoje życie emocjonalne patrząc na facetów, którzy są 'homo' , kobiecie podoba się rozmowa z 'homo' i kobieta jest wprost zauroczona takim facetem , dopiero po pewnym czasie kobieta zaczyna sobie zdawać sprawę z tego, że ten JEJ 'idealny' i wymarzony woli facetów i z facetami poznanymi w klubie się bzyka a kobiecie wszystko pasowało, że trochę wyższy, że wygląda męsko i trenuje różne dyscypliny sportowe, prawie idealny ale jednak woli facetów ! nigdy na Kafe nie czytałem tekstów kobiet rozgoryczonych z tego powodu, że zakochała się w facecie geju i NIE potrafi się otrząsnąć z tego powodu a każdego poznanego faceta uważa teraz, że jest gej i żadnemu facetowi nie chce dać szansy , tak myślę, że z tego powodu jest w Polsce milion kobiet pokrzywdzonych przez gejów, chyba NIE poradzą sobie psychicznie !

Gość gość
0.12 Bo hetero sa prymitywami co tylko chlac piwsko potrafia i o meczach gadac i skarpty zmieniaja co 3 dni i potem sie dziwia ze kobiety wola gejow xD

Gość gość
" heterycy dmuchaja co popadnie (czesto bez gumy o czym sie nie mowi) a jest jeden gej i ma stalego partnera " x Buahahah! Taa bo jeden gej to wyznacznik wszystkich :D Wiekszosc gejow roocha sie z kim popadnie, wiem co mowie, bo mam znajomych gejow i wszysy narzekaja ze ciezko o zwiazek i ze tylko chca sie roochac. Otwarte zwiazki tez tam sa czesto, u heterykow to prawdziwe wyjatki. Hetero mimo ze wielu z nich tez mysli kootasem, to jednak czesciej maja parcie na zwiazki, rodzine, dzieci, sluby itd. A geje nie. Jest tu taki kobiecykarol i pisze to samo - z reszta nawet on pisal ze roochal sie juz z ponad 30-stoma a ma chyba 28 lat...

Gość gość
0:16 Spoko ja znam okolo 10 i wiekszosc jest w stalych zwiazkach.

Gość am_Dyzio
gość dziś 0.12 Bo hetero sa prymitywami co tylko chlac piwsko potrafia i o meczach gadac i skarpty zmieniaja co 3 dni i potem sie dziwia ze kobiety wola gejow xD xx no dobrze, zatem jakie tematy kobieta porusza z pięknym i fantastycznym gejem, który generalnie lekceważy kobietę ?

Gość gość
Z tych dziesiatek gejów jakich znam z tv czy z reala to może tylko ze dwoch mi sie spodobalo.

Gość gość
a o czym ty chcesz z gejem rozmawiac? o modzie, ubiorze czy fryzurce? sorry, jestem kobieta, jednak nie interesuja mnie typowo babskie tematy :O wole z heterykami porozmawiac o polityce przy piwie czy rockowo-metalowej muzyce

Gość gość
0.20 Wszystkie zyciowe a nie tylko o wymianie silnika w aucie. Hetero tez lekcewaza jest powiedzenie 'Babe masz rochac a nie ja rozumiec' i ono mowi samo za siebie. Faceci nie rozumieja kobiet i nawet nie chca zrozumiec i uwazaja za istoty mniej inteligentne ktore trzeba adorowac by dostac dziure xD Kobiety o tym wiedza i dlatego wola przebywac z gejami xD

Gość am_Dyzio
który tekst wybierze kobieta hetero, - czy idziemy się bzykać teraz w parku, czy za godzinę łażąc po parku ?

Gość gość
0.23 no o takich tematach to raczej z pustymi lalami z tipsami 5 cm pogadasz tylko a nie z gejami

Gość am_Dyzio
gość dziś 00:24 "Faceci nie rozumieją kobiet i nawet nie chcą zrozumieć i uważają za istoty mniej inteligentne które trzeba adorować by dostać dziurę xD x głupia jesteś i masz wszy czterdzieści trzy !

Gość gość
0.33 moze i glupia ale taka jest prawda :)

Gość am_Dyzio
koniec gawędzenia, daj vaginę do prokreacji a resztę omówimy przy kolacji odpajęczenie vaginy to podstawa wejście do vaginy to podstawa chęci chwilę bierz orgazmu i KINDYBAŁA do wjazdu

Gdyby kobiety były tak łatwe jak ogół facetów jest, to heterycy mieliby, jeśli tylko by chcieli, tak bujne życie seksualne jak geje którzy tego chcą, także mieć kilkadziesiąt partnerek seksualnych mając 30 lat...to nie wyczyn, jeśli chodzi tylko o facetów którzy z natury są kooorfiarzami, wszyscy bez wglądu na orientacje. To baby mają w większosci tylko opory, faceci, bez względu na orientacje z natury w wiekszosci ich nie mają! a hiv wystepuje tak samo u wszystkich i nie ma zwiazku z orientacją, tylko stylem zycia (bez gumki, czesto przypadkowi partnerzy/partnerki). Ja bym w zyciu nie poszedl z babą, dla mnie jest to obrzydliwie. To ze mialem 30, nie zawsze znaczy ze jestem kooorfiarzem, wielu wpada w to bo usilnie szuka w innych czegos czego nie moze otrzymac, tak jak mają to wszyscy wokol...ale co moze o tym wiedziec taka banda madrych, ktora nigdy w takim swiecie nie zyla 🖐️

Ach zapomniałam! Jeszcze jest jedna możliwość. Mężczyzna obawia się jakiegoś problemu, nie jest pewien swojej atrakcyjności i na wszelki wypadek chce obronić się tekstem, że go kobieta nie pociąga. Jestem bardzo ciekawa, po co homoseksualnemu mężczyźnie to? Czy uzyskam w końcu odpowiedź?

Gość gość
Nie bo jakos geje nawet bardzo przystojni sa dla mnie aseksualni

Ja mam szczerze w doopie wasze opinie, hetero, nie hetero, bi, homo, ase, mozecie sobie byc, na mnie wrazenienia to nie robi, co moje to moje, sam przezylem i nikt mi nie bedzie oceny wystawial, bo naprawde g.wno o mnie wie 🖐️ :)

i nauczcie sie prawidlowego stosowania nazewnictwa: gej=homo, bi=homo+hetero, wiec gej nigdy z kobietą nie pojdzie do lozka, tak jak lesbijka z mezczyzną. TYLKO biseksualisci i biseksualistki uprawiają seks z obiema plciami na zmian, czyli nierzadko Wasi mezowie i zony ;) Moge cos w tym temacie od siebie napisac. I tak, na wsi. Nie wierzcie sobie, dalej zyjcie w tym pomyslunku ze "takie rzeczy, tacy ludzie to tylko w duzych miastach", hueh...życia i ludzi najwyraźniej nie znacie ;) 🖐️

Nie masz racji, to jeszcze o niczym nie świadczy. Jak baba ma męża albo chłopaka i nie ma z tego żadnej przyjemności i nawet 10 dzieci, to nie znaczy, że jest heteroseksualna albo hetero i homoseksualna. Może być homoseksualna a całe życie się do tego nie przyznawać. Mało jest takich ludzi? Szkoda tylko dzieci, że nie wiedzą, kim są ich rodzice. Szczerze pisząc, dla mnie jest to wręcz obrzydliwe, kiedy ktoś oszukuje siebie i innych -swoją rodzinę-męża, żonę, dzieci. Homoseksualizm jest dla mnie czymś normalnym, naturalnym ale zakłamanie nie, dlatego, że takie osoby zajmują się zwykłą prostytucją.

Gość gość
up