Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinienem się o Nią starać, czy raczej odpuścić?

Polecane posty

Gość gość
Staraj się .W końcu i Ty musisz mieć doświadczenie w seksie. Chyba nie zamierzasz czekać do 40 Pomyśl ile przyjemności Cie omijało

Gość gość
Dziewczyna ma doświadczenie, a Ty tylko wzory do naśladowań zaczerpnięte z internetu.Pamiętaj tylko żeby się wyluzować.Walnij kielicha na odwagę i działaj.

Gość gość
Prawiczek nie z wyboru z wypaczonym pojęciem bycia wierzącym 👋.

Gość gość
12:40 - Jestem prawikiem nie z wyboru, bo przez różne perypetie życiowe. Ale brzydalem nie jestem

Gość gość
Do autora. To tak jakbyś rozpoczął maraton a myślał już o ostatniej prostej. Ja przez ostatnie ponad pół roku nawiązałem w pracy bliską relacje z naprawdę fajna laską. Staliśmy się sobie bliscy, rozmowy na osobiste tematy, np. problemy w rodzinie, choroby itp. aluzji o seksie całe multum. Wiem dziś , że zalezy jej na tej znajomości i vice Versa. Ale żebym już planował seks i związek ..... To jeszcze nie pora i jeszcze długo nie będzie. Do dziewczyny trzeba "podchodzić" powoli żeby jej nie spłoszyć. I druga strona medalu , pamiętaj!!! Im szybciej da tobie tak samo szybko może dać innemu.

Gość gość
Jakoś nie przemawia do mnie tłumaczenie że z wyboru jesteś niedoświadczony. No co? Wszystkie brzydkie były? Niechętne? Albo sami faceci dookoła i ani jednej spódnicy?

Gość gość
Co do wieku to im starszy tym gorzej, bo dochodzą do tego przyzwyczajenia i pogłębiający się brak motywacji do zmiany stanu rzeczy ;)

Gość gość
13:06 - U niej jest to fajne, że przy niej nie muszę się motywować, ani zmieniać żadnego "stanu rzeczy"...

Gość gość
12:49 - G****o prawda, trzeba być zdecydowanym. Życie mnie nauczyło, że im jestem bardziej ostrożny, im bardziej podchodzę, jak pies do jeża, tym gorzej na tym wychodzę...

Gość gość
17.30 Bóg kocha odważnych i dzielnych:)

Gość gość
17:36 - A nie pokornych? :D

Gość gość
W pakiecie:)

Gość gość
17:48 - Pokorny i odważny i dzielny to nie oksymoron podług ciebie?:)

Gość gość
Podług;) mnie nie, odważny i dzielny człowiek mający pokorę w sobie jest najwierniejszym sługa i przyjacielem, najlepszym dzieckiem, itd

Oczywiście, że pokora może i powinna iść w parze z odwagą.

Gość gość
19:44 - Wobec jednych podmiotów jesteśmy odważni, wobec innych (albo inego) jesteśmy pokorni:)