Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety pomóżcie facetowi z problemem

Polecane posty

Gość gość

Witam, byłem z pewną dziewczyną w związku przez miesiąc. Wszystko układało się perfekcyjnie, ale niestety po 3 tygodniach zacząłem popełniać różne głupie błędy w tym jeden o którym ciężko jej będzie zapomnieć.Pokazałem jej strony erotyczne po których łaziłem latami i pokazałem jej jak sobie ją wyobrażam w różnej bieliźnie i jakie zabawki do łózka chciałbym w przyszłości jej kupić(najprostsze zabawki bez żadnych szokujących rzeczy najpopularniejsze na allegro). O seksie, pozycjach, fantazjach rozmawialiśmy wcześniej mnóstwo razy. Wiem,że za wcześnie,ale powinna zrozumieć dlaczego go popełniłem jak tyle lat nikogo nie miałem i byłem samotny.Jestem przed 40, strony erotyczne były moją odskocznią od szarego życia. Ona nie chce mnie znać.Co robić, jak Ją przeprosić?

Gość gość
Najpierw gadaliście o seksie, a potem ona ni z tego ni z owego zmienia front i nie chce cię znać? O co chodzi?

Zamiast zaopatrzyć się s bieliznę erotyczną dla niej i gadżety pokazałeś jej to na monitorze? Co miała z tym zrobić? To jak lizanie loda przez szybę:P