Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecają mnie dziwne rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Mam juz od kilku lat pelnoletni, kilka zwiazkow za sobą, ale juz od pierwszego zwiazku zaczęly mnie jarac dziwne rzeczy. Na przyklad kiesys z dziewczyną bylem w parku, stalismy, całowalismy sie. Miala wtedy na sobie spódniczke mini, wziąlem spódniczke do góry, zaczalem sciskac jej tylek (w stringach) dopiero po jakichs 30 sekundach zauwazylem, ze pare metrow za nią stal jakis facet i patrzyl na jej tyłek. Jej o tym nie powiedzialem. Strasznie jara mnie trojkat 2m1k. Nie, nie jestem bi, ani gej. Po prostu podnieca mnie chyba ta dominacja dwoch facetow nad jedną dziewczyną. Ostatnio gadajac z kolezanka (nie ma dla niej tematow tabu) powiedziala, ze miala propozycje od dwoch kolegow, od razu mnie to pobudzilo gdy o tym powiedziala. Jeszcze sie pochwaliła, ze sprzety mają podobne do siebie, bo kiedys z nimi spala, osobno. Wtedy jej powiedzialem, ze gdyby miala zwiazane oczy to nawet by nie wiedziala, ktory w niej jest. Ona z "zachwytem" potwierdzila. Podnieca mnie tez myśl o zdradzie. Od paru lat juz tak jest i mysle, ze dopoki nie sprobuje to to mi nie przejdzie.

Gość gość
Jak spróbujesz, to będziesz chciał więcej.