Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podnieca was widok 0dbytu w pozycji 69?

Polecane posty

Gość gość

podnieca was widok 0dbytu w pozycji 69?

Gość gość
w żadnej nie podnieca

Gość gość
Szczególnie z kawałkami kupki.

mnie generalnie podnieca pupa dziewczyn, więc jeśli uprawiamy 69 zwłaszcza gdy kobieta jest na górze i ma podniecający tyłeczek prawie zawsze robię jej też analingus, czasami zresztą jak ma niekontrolowane ruchy pupą podczas orgazmu w takiej pozycji to i tak najeźdża pupą i nie da się praktycznie nie liznąć o***tu. Natomiast sam nie oczekuję aby moja partnerka zrobiła to mi (chociaż się zdarza) bo chyba męski odbyt nie jest dla kobiet atrakcyjny ale uwielbiam jak robi mi przy okazji 69 teabagging - dla mnie jest to bardzo miłe także jeśli nie tylko liże ale też dmucha na moje jajka - fajne i specyficznie miłe uczucie.

Gość gość
tak jak wyżej uwielbiam pieścić kakaowe oczko swojej partnerki w pozycji 69 ona sie troszke krepuje i chciałbym by ona popiesćiła mój anusek

Gość gość
Czasami tak oboje się całkowicie liżemy w pozycji 69, ja jej całą cipkę i drugą dziurkę a ona mi całego k****a, jajka, i tyłek

Gość gość
Moja partnerka uwielbia patrzec na moja d**e. Ma Taki fetysz ze bardzo ja kreci. Robie to zawsze dla niej zeby mogla sie nia pobawic, tak ze rzne ja na odwroconego misjonarza. Podkladam jej podusze pod jej d**e, wtedy przy mocno sterczacym k*****e wbijam go w cipke lezac na niej tak jak do misjonarza tylko w odwrotna strone (moja dupa w strone jej twarzy). Trzeba miec sporego k****a zeby sie to udalo bo pod takim katem mniejszy penis bedzie na pewno wypadal. Rzne ja wtedy tak wbijajac moja pale w dol jej cipki i przy okazji pieszcze tez kciukiem druga jej dziurke. Ona moze sie rozkoszowac widokiem, i dotykac moj o***t. Polecam Wam sprobowac