Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rod

Ludzie bez kultury..

Polecane posty

Gość Rod

Nic sensownego sklecić nie potraficie, więc atakujecie matki i dzieci. Tak was bawi gwałt? Nie wiecie ż to może kogoś mocno zaboleć, i na pewno nie mnie? Gwałt to jest coś strasznego, a ludzie to robią. Matki są gwałcone, nie jedna. To powód do śmiania się z gwałtu? Naprawdę, jesteście najgorszym dnem z jakimś się kiedykolwiek spotkałem.

Gość gość
twoja matka była zgwałcona? współczuję :)

Gość gość
Twój mózg został gościu zgwałcony permanentnie przez Krzysia. A twoja matka to jepana kurfa i ja dymasz a ona się puszcza dzifka.

Gość gość
Rod byłeś ofiarą pedofila ?:)

Gość gość
Dlaczego Rod opłakuje mamusie ?:)

Gość gość
gość dziś zastanów sie dwa razy zanim kogoś obrazisz idioto:-o

Gość Rod
Krzysiu, ale uspokój się już :) A jeśli nim nie jesteś, to odpocznij lepiej ode mnie. Gdy obcujesz z osobami mądrzejszymi od ciebie, na pewno czujesz się źle. Wracaj skąd przyszedłeś poczwaro, ja zaznaczałem od początku, że udziału w tym nie biorę, a mimo to jedna osoba mnie serdecznie nienawidzi. Beze mnie twoje życie byłoby nudne, ale co zrobisz jak zniknę z forum? W twoim serduszku pozostanie symboliczna pustka, w której wcześniej była moja sympatyczna osoba. Nie będę z wami dyskutował, bo jeszcze mnie zarazicie głupotą :classic_cool: