Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cale zycie sama bo nie spelniam wymagan facetow

Polecane posty

Gość gość

faceci za duzo wymagaja

Gość gość
jak masz ciałko to Cię chcę .

Gość gość
To ty Jakubie nie spełniales wymagań fajnych kobiet, dlatego ciebie odrzucaly, odpady cie chcą, tylko dlatego ze masz kasę, brutalne ale prawdziwe, ale ty do brutalności jesteś przyzwyczajony, co prawda w twoim wydaniu, pora w wydaniu innych wobec ciebie poznać, jako chleb oddany.

Gość gość
Współczuję. Też jestem sama od 21 lat

Gość gość
możecie mnie zgwałcić we dwie

Gość gość
Przecież faceci wymagają tylko dziury między nogami.

Gość gość
29 lat i też całe życie sama, bo nie spełniam ich chorych wymagań: -nie posiadam auta (choć są tacy co przymykają na to oko) -małe zarobki -chude ciało 162 cm wzrostu / 49 kg pies na kości nie poleci, ale suka owszem, brutalna prawda, nieraz słyszę pod swoim adresem szkieletor, anorektyczka i te pytania:"Ty coś jesz?" :D - brak cycków Wniosek: Nie widzą we mnie kobiety choć się ubieram kobieco, w mojej szafie przeważają sukienki i spódniczki mini. Nawet do randek nie dochodzi, nie chcą poznać mojej osoby, trudno :D Dziękuję Matko Naturo żeś taka sprawiedliwa i skazujesz niektórych na wieczną samotność :D Dziękuję, jesteś taka wspaniała :)

Gość gość
gość dziś -możecie mnie zgwałcić we dwie XXX Jestem chętna jako Trzecia jeśli się zgodzisz hehe.

Gość gość
dziury to na raz a i niebylejakiej, a na dłużej to: taka panna, coby się przed kumplami i mamą nie wstydzić, żeby sąsiedzi zazdrościli, żeby seksić się ciągle chciała, nie pytała o kasę: zarabiająca, a jeszcze lepiej bogata z domu a najlepiej od razu z domem, niemarudząca, sprzątająca, dobrze wyglądająca, podręczna kobita :) czasem kupi się jej prezent albo zabierze do Chińczyka na kolację, a jak pyszczy, to znaczy, że sucz i albo uszy po sobie albo wiejemy od niej... takie to są wymagania, przerabiam je od 18 lat :P

Gość gość
Dlatego polki powinny wychodzić za Arabów,oni żeby się ożenić muszą mieć dom i być w stanie zapłacić za wesle , muszą też pokrywać koszty życia żony , jak się trafi dobry arabski facet to życie masz jak księżniczka szczególnie w zatoce perskiej i iraku

Gość gość
Chcesz schudnąć do wakacji? Wejdź na stronę http://www.igortreneronline.pl i oddaj się w ręce profesjonalisty! Tylko teraz do wygrania 10.000 zł! Sprawdź, nie czekaj!

Gość gość
Coraz więcej Polaków wymaga zeby żona była wolem od wszystkiego a on łaskawie zadowoli ją swoją obecnością , jestem z arabem z kuwejtu i nie mam już tego problemu

Gość gość
Ja to chyba jestem z innej planety, nam w zasadzie 3 wymagania. miła seksowna posłuszna.:)))) I dlatego od bab nie mogę się opędzić:) A dla autorki rada. Przytyć to chyba nie problem a cycki da się zrobić chirurgicznie. Takie które ładnie wypadają przed sąsiadami i kolegami zazwyczaj sam na sam są do duuupy.

Gość Taki Zielony
Myślę, że każdy facet jest inny

Gość gość
Faceci nazywają kobiety materialistkami a sami się pytają o auto prace i z kim kobieta mieszka , polscy faceci to chciwe mendy lonowe, nawet koleżanka Rosjanka powiedziała że Polacy sa zboczeni i skapi, chcieli by pindola za darmo moczyć gdzie sergiej czy sasha najpierw musi kupić telefon i torebkę jak chce pociupciac

Gość gość
Przestancie wygadywac bzdury o tych wymaganiach mezczyzn bo sam mam kolezanki, grube, chude, niskie, wysokie, brzydkie, ladne, nawet z niedoczynnoscia czy tam z nadczynnoscia tarczycy i kazda juz w wieku 23- 26 lat miala narzeczonego a nawet meza. Ja bedac obiektywnie mowiac atrakcyjniejszy niz polowa z nich nie mialem nawet nigdy dziewczyny. Mezczyzni niewiele wymagaja, zuplene podstawy.

Gość gość
ok , mogą być 3 panny na gwałt he

Gość szry
21:23 no mam nadzieje, ze do tego dazysz, polecam szczegolnie tych faktycznie bogatszych, co na kilka zon ich stac. a jak bedziesz takiemu pyszczyc, lub sie puszczac, to kopniecie w roszczeniowo - niedouczony tylek to NAJMNIEJSZY problem, jaki cie spotka. serio, auto? nawet prawka sie "nie wymaga", w druga strone - wrecz przeciwnie:D zgoda, niektorzy moga miec wygorowane wymagania - ale jak kogos stac i kreca sie wokol niego stadka zainteresowanych, to takie prawo natury - wybierze najlepsza. moze czas na troche realizmu i zrozumienie, ze 99% z was, kobity, nie jest NAJLEPSZYM co moze kogos w zyciu spotkac? moze i ciezka mysl do strawienia, ale najwyrazniej TRZEBA sie pogodzic z faktami. skoro wieloletnie tupanie noga i rzucanie fochem nie pomaga, czas zmienic taktyke... w kazdym razie ktos normalny by zmienil.

Gość gość
hahahha :D Faceci to dno :0

Gość gość
Ta jak te twoje koleżanki robiły obiadki ,sprzataly i płaciły za siebie bo gdzie ci Polak kawę postawi to pewnie że miały faceta ,,co chcieć od takiej kobiety

Gość gość
Znowu jakies antypolskie wywodu frustratek lub neofeminazistek.

Gość gość
Heh to ja mam podobnie... 27 lat i też całe życie sama ;/ Niestety ale taka prawda że faceci szukają księżniczek z ladną buźką i dużymi cyckami. Niby się mówi że wygląd nie najważniejszy ale w 90% jest inaczej... Ale i tak uważam że lepiej być samemu niż z kimś kogo sie nie kocha.

Gość gość
Polacy mają potworne wymagania , ja byłam z grubym brzydkim polakiem po zawodowce, ja szczupła ładna miła , gotować sprzątać umiem , pracowac też pracuje a ten shrek (bo miał taką twarz odszedł ) na szczęście mam teraz araba a polaczek jest sam

Gość gość
A nie przepraszam myślał że znajdzie boginię a jest ze stara brzydką wredna baba , karma wraca

Gość gość
Już nawet lepiej z ruskim być niz z Polakiem , ruscy chociaż nauczeni dbać o kobietę , oni nawet nie smia zapytać czy masz auto

21:25 - zamknij się! Od autorki ktoś wymagał, więc wszyscy wymagamy! Bosz, jaki Ty jesteś wulgarny, jak możesz negować słowa autorki, to brak kultury! x Wyręczyłem panie, które przegapiły Twój post, bo zaraz by mnie zwyzywały od chamów, sorry Winnetou:)

Gość gość
gość dziś One byly rozne a co do nieplacenia za kogos to sory ale caly czas wychwalacie mezczyzn z zachodu a to stad przyszedl feminizm a placenie za siebie to skutek feminizmu, ktorego wy kobiety same chcialyscie. Caly czas zachwalalyscie wlochow, ktorzy nie placa na randkach jak hiszpanie czy francuzi, ktorych uwazacie za idealy. Tak jak ktos wspomnial o kobiecie wolem do wszystkiego to tez skutek feminizmu. Tak szybko chcialyscie do pracy, ze teraz zrobilyscie sobie prace w domu i poza nim.

„ja byłam z grubym brzydkim polakiem po zawodowce” x To oczywiście była wina tego faceta, że z nim byłaś. Logiczne.

Gość gość
Włosi właśnie płacą jak najbardziej za kobiety bo wloszki turczynki i Hiszpanki to potworne materialistki