Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anqelique23

Dziwne kontakty z ex

Polecane posty

Gość Anqelique23

Moj chłopak (jesteśmy razem 6 miesięcy) ostatnio bardzo intensywnie kontaktuje się ze swoją byłą. Byli razem 2 lata, to on zerwał (zdradziła go), jakoś po 4 miesiącach poznał mnie. Laska jakoś tak od 1,5 miesiąca cały czas coś od niego chce, dzwoni praktycznie codziennie, czasami i parę razy "bo zepsułam kran i nie wiem co teraz", "bo w pracy miałam ciężki dzień" czy "moja matka była u mnie 2 dni, nie mogę wytrzymać psychicznie". W dodatku wpada do niego bez zapowiedzi przynajmniej raz w tygodniu (zastałam ją u niego kiedy przyszlam z ciastem), ciągle "przypadkiem" go spotyka... Nasze ostatnie spotkanie skrócił bo Paulina jest w dołku i obiecał do niej pojechać wieczorem... Co to ma być? Probowałam z nim porozmawiać, ale według niego przesadzam, żadnego problemu nie ma i przecież ja też się spotykam z ex... Tak, spotykam się z nim raz na 2/3 miesiące, ale to bardziej przez to że mamy wspólnych znajomych, nie jestem na jego każde zawołanie i na pewno nie skracam naszych spotkań żeby się z nim zobaczyć. Z tego co mi powiedział Paulina ma teraz jakiegoś chłopaka, jemu nie przeszkadza że tak czesto się widuje ze swoim ex, to mi też nie powinno... Czy ja naprawdę przesadzam, że mi to nie pasuje? Co powinnam zrobić?

Zerwij z tym chłopakiem.Ta ex chyba chce do niego wrócić.A jak nie to będziesz tkwiła w takim związku.Porozmawiaj z nim o tym że ta ex Ci się nie podoba.Kaz mu wybrać między Tobą a nią albo odejdź od niego bez slowa.Decyzja należy do Ciebie kochana ale zasługujesz na kogoś lepszego.

Gość gość
Koles Cie nie szanuje, nie liczy sie z Toba, zajmuje sie byla, o czym tu gadac?

Gość gość
00.05 dokładnie. Serio jesteś taka naiwna? Widać ze tamta chce do niego wrócić a jemu to chyba na rękę, kto to widział zeby zajęty facet tyle się kontaktował i jeszcze latał do swojej byłej! ,,bo to, bo tamto". On pewnie nadal cos do niej czuje. Zapewne masz już rogi po sam sufit, onstawiam nieraz juz ja przeleciał a jeśli nie to niedlugo to sie stanie. Nie bądź głupia, miej honor i odejdz! On pewnie za wiele protestował nie będzie gdy z nim zerwiesz i zaraz poleci do Paulinki i wrócą do siebie. Zakład?

Gość gość
Co u Ciebie autorko?