Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na portalach randkowych prawie nie ma kobiet nie chcących mieć dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Tyle się podnosi larum, że kobiety obecnie to podobno w ogóle nie chcą mieć dzieci! A jak się chce znaleźć taką kobietę, to nagle się okazuje, że takich nie ma!

Gość gość
up

Gość gość
Ja chce, ja chce;)

Gość gość
Bo taka, która nie chce mieć dzieci nie szuka faceta do związku. Takich na seks to ma w realu na pęczki, więc po co jej konto na portalu randkowym. Na takich portalach są desperatki szukające męża, bo wiek odpowiedni, albo samotne matki, którym w życiu nie wyszło.

Gość gość
Bo one tego chca ale to nie przeszkadza im sie puszczac stad taka.walka o aborcje.

Gość gość
bo tam siedzą same desperatki z wścieklizną macicy, albo samotne porzucone odpady z dziećmi po badboyach :D

Gość gość
Kobiet które tak naprawdę nie chcą mieć dzieci jest bardzo mało. Im się wydaje że nie chcą ale do czasu. A jeśli nie mają to z innych przyczyn. Często nie moga

Gość gość
Osobie powyżej cos się pomyliło. Sa kobiety które nie chcą dzieci bo zdają sobie sprawę że ich życie może zamienić się w koszmarek. Dzieci szybko rosną. Z małego srajacego pod siebie bobaska wyrasta dzieciak ktorego ulubionym słowem jest daj. Z opowieści znajomych słyszałam że jak twoje dziecko nie dostanie nowego ifona markowych ciuchów, auta na osiemnastke to nazwie cię wyrodnym rodzicem. No chyba że cie stac to połowa problemów z głowy. Gorzej jak bedzie chorować albo sprawiać inne problemy. Ogolnie musisz dziecku uslugiwac przez ok 18 lat. Potem może odzyskasz życie. A szklankę wody na starość to predzej sąsiadka ci poda. Więc nie wiem skąd to przekonanie że każdy pragnie zniszczyć sobie życie. Autor wątku przynajmniej wie kogo szukać.

Gość gość
A ja włąśnie dzieci nie chcę,i choc twierdzę tak od zawsze i od zawsze słyszę że ''jeszcze mi się odmieni''to jestem juz po 30 tce i jeszcze mi sie nie odmieniło.Miałam kiedys dawno temu konto na takim portalu,ale jakos nie poznałam nikogo sensownego.Teraz mam faceta poznanego w realu który niestety zaczyna bełkotac o dzieciach i tu jest problem.

Gość gość
9:48 Po ilości frustracji już widać że masz jakiś problem ze sobą. W swojej wypowiedzi nie napisałam że każda chce je mieć a większość. Ty widocznie należysz do mniejszości. W*****a mnie gdy kobiety demonizuja dzieci. Jak wychowasz tak będziesz mieć. Przypadki gdy ci tej szklanki wody nie poda dziecko są naprawdę marginalne o ile nie podchodzisz z patologii szeroko rozumianej. Poza tym jesli ktoś plodzi dziecko z zamiarem szklanki to może rzeczywiście lepiej żeby ich nie robił.