Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciotkaklotka89

Urodziny w domu?? Do mam duzych dziewczynek

Polecane posty

Gość ciotkaklotka89

Ze względu na brak kasy musiałam powiedziec córce ze urodziny beda w domu, albo wcale. Macie jakies pomysly jak sprawic by takie swieto dla 12 latki bylo rownie wypasione jak impreza w kinie albo kregielni? Mam budzet 300 zł. Co praponujecie jakie atrakcje?

Gość gość
300 zł na urodziny w domu to mało???? Na łeb upadłaś kobieto?!

Gość ciotkaklotka89
300 zł to bardzo mało! Kup słodycze, tort, zapewnij jakieś atrakcje!

Gość JankaBee
No jak zaprosisz z 5 dziewczynek to sie zmieścisz spokojnie.

Gość gość
ty jestes z 89 i masz córkę 12 lat? jaka patologia!!

Gość ciotkaklotka89
Nie jestem patologia, 89 tak mi sie wpisalo, bo nick byl zajety. Mam 38 lat. Ty za to masz chyba problem z agresja. dziękuję za link do strony, super pomysly ma dziewczyna! pozdrawiam

Gość gość
A jest obowiazek wyprawiania wypasionych urodzin 12latce?

Gość ciotkaklotka89
obowiązku nie ma ale ja mam taką chęć. tak samo nie ma obowiązku zeby kupować dziecku fajne ubrania, zabawki albo poslac na angielski i zajecia dodatkowe :P

Gość gość
Takim dziewczynkom spokojnie wystarczy zabawa typu karaoke albo salon urody - może macie jakąś młodą kuzynke czy sasiadke która by mogła pomóc przy takiej zabawie. Albo coś w stylu robienia biżuterii, świeczek albo mydelek. Nie przesadzaj z jedzeniem bo i tak pewnie większość zostanie - kup tort, owoce, jakieś ciasteczka albo zrób sama desery w pucharkach, do tego jakieś krakersy, pizza - dziewczyny same mogą ją sobie zrobić jaką lubię. No i dekoracje do jej pokoju czy salonu, zależy gdzie będą siedzieć. Spokojnie 300 zł wystarczy.

Gość ciotkaklotka89
Dzięki. Wiesz, najgorsze, że dzieciaki w tym wieku sa okrutne i przescigaja sie w szpanowaniu gadzetami, tym gdzie to nie byli, tym kto da lepszy prezent, kto bedzie mial fajniejsze urodziny. Nie chcialabym zrobic corce obciachu :(

Gość gość
Ludzie żeby zrobić urodziny z bloga tej dziewczyny to trzeba mieć nie wiem ile kasy!! To jakaś rozpuszczona małolata!!! 12 latce wystarczy włączyć muzykę, zagrać w grę i wypuścić na dwór. Dzieci same znajdą sobie zabawę. Tort, lody, muzyka i urodziny gotowe.

Gość gość
ciotkaklotka89 dziś Dzięki. Wiesz, najgorsze, że dzieciaki w tym wieku sa okrutne i przescigaja sie w szpanowaniu gadzetami, tym gdzie to nie byli, tym kto da lepszy prezent, kto bedzie mial fajniejsze urodziny. Nie chcialabym zrobic corce obciachu smutas.gif x chyba prowo. Bedziesz brala udzial w tym wyscigu ? Podoba ci sie? Do czego taki wyscig ma prowadzic? jesli w klasie kazdy wyprawia urodziny, to i tak wszystkim spowszednieje. Bez sensu. I tak co roku urodziny wyprawiasz?

Gość ciotkaklotka89
jak bedziesz mial dziecko w takim wieku to zobaczysz jak to jest. dzieciaki sa okrutne. Sprawdzaja metki na spodniach, czy trampki to conversy org czy nie i czy telefon jest po starszej siostrze i rodziacach czy jest najnowszym iphonem. Nie mowie ze moja corka sie tym jakos bardzo przejmuje, ale kiedy grupka dziewczyn szykanuje kogos w klasie bo ma rozbita szybke i nie stac go na iphona albo urodziny na torze kartingowym potrafia zatruc takiemu dziecku zycie.

Gość gość
Może noc filmowa/piżama party dla najbliższych przyjaciółek? Ja najbardziej lubiłam takie urodziny, jak byłam w tym wieku. Spotkanie ok. 18, wspólne robienie kanapek czy ciasteczek, potem przebranie w piżamy, oczywiście maseczki na twarz i manicure, potem ze 2-3 filmy i spanie na podłodze. Po śniadaniu - do domku.

Gość gość
18:01 to za 300zł nie zaszalejesz. Twoja córka musi podlizywac się bananowcom? Masz kompleks?

Gość gość
12-latkom to już tak średnio zapewnisz atrakcje (w sensie TY-mama). Moja 12-latka w ubiegłym roku po prostu poszła do pizzeri. Uzgodniliśmy w restauracji menu, tort i siedziały małe baby i gadały :) To samo możesz w domu. A córka oczekuje jakichś atrakcji? Jeśli tak, to jakiego typu?

Gość gość
rozpuszczone bachory

Gość gość
Co ja tu czytam! To jakis chorros zeby robic dziecu urodziny w kregleini na basenie albo ja sama nie wiem gdzie. Byłam dzieckiem i mialam zwykly tort, babcie przyszly i bylam zadowolona. A blog tej nastolatki to jakas przesada juz! Co z dziecmi ktore nie maja kasy??????

Gość gość
dziś Co z dziecmi ktore nie maja kasy?????? x Zawsze jeden miał więcej, a drugi mniej. Takie życie.

Gość gość
Tak koszmar zrobić urodziny za 300 zł ... Zrobić tort, kupić słodycze i pozwolić dzieciom się do woli bawić w swoim towarzystwie, czy to w domu czy na działce, grillu czy gdziekolwiek bo od tego jest lato/wiosna aby tak czas spędzać. Co innego w zimie gdy potrzeba już albo w domu albo gdzieś wyjść. Chociaż wyjść można też do pizzerii a 12 latki to już nie takie małe. No ale niektórzy muszą robić co rok w sali zabaw, z klaunem, z malowaniem twarzy czy z innymi bzdetami ;) Myślę, że 300 zł spokojnie wystarczy

Gość gość
My zawsze robimy urodziny w domu z córkami.Jakoś nie wyobrażam sobie,żeby było inaczej. Lubimy spędzać czas razem, dodatkowo, czesto razem coś pieczemy z dziewczynami i gotujemy pyszne dania. Wybieramy razem tez dekorację online,na przykład balony, czapeczki urodzinowe, girlandy na stół https://godanparty.pl/ a potem zapraszamy gości :)

Gość gość
Jak zrobisz w domu za 300zl to będzie siara. Przecież dzieci wiedzą co ile kosztuje i że pożydziłaś na imprezie dziecka. Dzieci będą miały polewę z twojej córki a ich matki z ciebie. No cóż, takie życie.

Gość gość
Dwunastolatki to już duże dziewczyny, faktycznie urodziny w domu to już siara, chyba że potraktujesz je jako "dorosłe". Ktoś rzucił fajny pomysł z nocą filmową - zrób im noc filmową ale np. z mega krwawymi horrorami, w stulu gore albo takimi naprawdę przerażającymi o nawiedzeniach. Tym będą mogły szpanować w szkole, a o ich psychikę się nie martw - ja z przyjaciółką w tym wieku miałam już przeczytaną całą twórczość Kinga i Mastertona, oglądałyśmy też horrory gore w kinie i na video (wtedy jeszcze na VHS ) :D

Gość gość
ja ma 2 synów 6 i 5 szkoła pod. maja wyprawiane urodziny w domu i takie sa najlepsze, sa lody czipsy, pizza, dużo napoi, bawią sie i garją w domu i też wychodzą na dwór 300 zł. to i tak dużo dasz radę,

Gość gość
co wy wypisujecie ze urodziny 12 latki w domu to siara, jak sie ma dużo kasy a tylko kilka koleżanek 2-3 to można zaprosić np. do kina, ale jak przyjdzie koło 10 osób to najlepiej w domu, boże jak wy wychowujecie swoje dzieci, pózniej rosną takie rozczeniowe małpy i zołzy co to myśla że wszystko im się nalezy