Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić kiedy czuję się depresyjnie

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mi psychicznie źle. Może nie mam typowej depresji, bo ponoć wtedy nawet nie chce się wstać z łózka, ale wszystko podejmuję z wielkim trudem, nic mi się nie chce, głównie dlatego ze psychicznie czuję ciągłe przygnębienie. Nic mnie nie śmieszy, cieszę się jedynie "no fajnie że tam coś miłego" ale nie czuję tego szczęścia wewnętrznie, nastrój mam zły ale nie agresywny, raczej zły-obojętny. Nie płaczę, nie pogrążam się w smutku, bo płakać też mi się nie chce i nie potrafię, taka totalna obojętność i przygnębienie, brak dobrego humoru, brak chęci do życia. Nie umiem zaangażować się w relacje z innymi. Jak tak o tym pomyślę to mam ochotę wbić sobie nóż żeby coś poczuć, żeby coś we mnie drgnęło. Zero we mnie większych emocji, jedynie się irytuję często.

Gość gość
Ja czuje sie tak samo.

Gość gość
Typowa depresja.

Gość gość
gdzie pracujesz?

Gość gość
Połowa społeczeństwa po zimie i nagłym lecie tak ma :)

Gość gość
tylko jezus cie uzdrowi musisz wrucic do Boga inaczej bedzie coraz gorzej lęki strach i tak dalej nerwica stały schemat demonów

Gość gość
ja mam tak samo z tą tylko różnicą, że ja czuje agresje

Gość gość
dary ducha sw to radosc miłosc rozum a dary demona to nienawisc pogarda agresja i tak dalej

Gość gość13571357
wiesz, ja mam podobnie. Trudno mi podejmować decyzje...rano mam takiego doła, że hej..ostatnie 5lat to była orka, skonczyłam 2 studia podyplomowe i kurs, zeby wrocic do zawodu. Pracuje z dziecmi, jest ciezko, harmider, halas, dzieci nic nie nauczone..rodzice nie wychowuja, moze z pieciorgiem jest jaki taki kontakt w grupie, reszta dzieci nic nie jest nauczona. W miedzyczasie same prace harowki, zyc sie nie chce, czas mi pedzi i zycie mija jak szalone. Rozumiem Cie :)

Gość gość
Ja też tak mam...ciągłego doła...skończyło się tym, że wróciłam do masturbacji po kilkunastu latach abstynencji i wcale mi z tym nie lepiej

Gość gość
Ja polecam pójść do psychiatry. Ja byłam u doktor Frątczak w MedArt. Pani Doktor to lekarz z ogromną empatią, wnikliwy i cierpliwy. Pod opieką Pani Doktor czuję się bezpieczna, wszystko jest jasne, zrozumiałe. Polecam serdecznie wizytę!