Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuliaP

Gdzie wykonać botox bezpiecznie dla skóry w Poznaniu?

Polecane posty

Gość JuliaP

Przeprowadziłam się do Poznania i jeszcze nie znam dobrych punktów kosmetycznych i gabinetów odnowy biologicznej, a chcę się pozbyć zmarszczek na twarzy? Interesują mnie tylko gabinety profesjonalne na wysokim poziomie.

Gość EwkaZet
Polecam ProDermę Klinikę Medycyny Estetycznej w Poznaniu przy ulicy Wyłom . Korzystałam od 2 lat z wielu usług oferowanych przez tą klinikę. Wykonywałam różne zabiegi upiększające, odmładzające i korygujące. Bardzo sobie chwalę kadrę za fachowe i miłe podejście do pacjenta. Nowoczesne wysokiej klasy sprzęt medyczny gwarantuje jakość i możliwości. W Prodermie lekarze wychodzą na przeciw oczekiwaniom klientów, a efekty ich pracy zawsze mnie zadawalają.

Gość saska80

Mnie koleżanka poleciła gabinet Aestetic Clinic i pana doktora Rosińskiego (wrosinski.pl) Ona tam robiła różne zabiegi, w tym botox właśnie. Ja jestem umówiona na zabieg już w nowym roku, tak że niebawem sama będę mogła coś więcej powiedzieć 🙂 Postanowiłam zrobić sobie taki prezent na urodziny, lwia zmarszczka bardzo mi już dokucza, więc czas coś z tym zrobić 😄 

Gość kamilla

I jak wrażenia, @saska80? Też słyszałam bardzo dobre opinie o drze Rosińskim i gabinecie Aestetic Clinic. Ja planuję zrobić sobie botox a w przyszłości też zabieg powiększania ust i szukam właśnie kogoś kto wykona takie zabiegi w taki sposób, że będzie mi się podobać, będzie starannie i estetycznie 🙂 Myślę, że zdecyduje się na ten gabinet, skoro cieszy się tak dobrą renomą.