Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am_Dyzio

Czy wszystkie Kingi noszą stringi??

Polecane posty

Gość am_Dyzio

Czy wszystkie Kingi noszą stringi??

Gość gość
Hah ale wymysliles.ja nosze od dawna mam 37 lat

Gość am_Dyzio
ale Ty jesteś dziewicą

Gość gość
Dyzio czemu zmieniłeś "ja" na "am"?

Gość am_Dyzio
Szanowne OSOBY z tego forum, 'podszyw' lub 'podszywanie' polega na tym i zawsze polegało, że AUTOR wymyślał jakiś temat i aby było śmiesznie to OSOBY się zwyczajnie podszywały i teraz, co zostało wykonane ŹLE ! nastąpiła kradzież mojego 'nick-u' , czyli osoby czytające ten temat uważają, że temat założył 'am_Dyzio' a to jest bzdura , to nie jest żaden podszyw , prawnie - takie postępowanie nazywa się SZYDZENIE , szydzenie ze mnie , poszukaj w GOOGLE co oznacza słowo 'szydzenie' , bez odbioru !

Dyziek jakie szydzenie? Trochę luzu i dystansu do siebie :) Nikt jeszcze nie poleciał po bandzie podszywając się pod Ciebie.

Gość am_Dyzio
mój nick 'ja_Dyzio' również został NIEBIESKI , ktoś jest zwyczajnie złośliwy ale mam to głęboko w zadzie !

Gość gość
ja cię i tak uwielbiam Dyziu :)

Gość am_Dyzio
Ja Ciebie też uwielbiam sisiorku:)

Gość am_Dyzio
i taki 'podszyw' to rozumiem, jasno i czytelnie, trzeba Was nauczyć co oznacza i co to jest podszyw , inaczej głupot narobicie !

Gość gość
Dyzio oryginale, a czy nie lepiej jakbyś założył sobie nawet teraz jakiś nick "Dyzio coś tam" i miałbys podszywa już z głowy. A ty co jakiś czas narzekasz się i wkurzasz że kolejny nik ci ukradli, ale nigdy go sobie nie zaklepiesz i nie zalogujesz, no to co się dziwisz że ktoś specjalnie ci podkrada kolejne pomarańczowe niki.

Gość gość
czemu kradniecie nicki Dyziulkowi?

Gość am_Dyzio
gość 22:15 ja wole sobie zaklepać konia bo wtedy mam wytrysk a jakbym zaklepał nick to bym wytrysku nie miał

Gość am_Dyzio
słuszna uwaga z tym zalogowaniem na NIEBIESKO ale przy logowaniu na kolor NIEBIESKI należy podać trochę więcej info na własny temat a nie chcę podawać, chcę być anonimowy a odnośnie tego co wymyślimy , powiedzmy wymyślamy sobie NICK i ten nasz NICK , jako nasz pomysł zostaje ukradziony to wygląda dokładnie, jak z obecną twórczością artystyczną, KTOŚ COŚ WYMYŚLIŁ i stworzył , napisał muzykę, zrobił film ale po cholerę płacić , skoro można pobrać z Torenta , zwyczajne złodziejstwo , namawiam tylko do przemyślenia i pozdro !

Gość gość
am_Dyzio dziś gość 22:15 ja wole sobie zaklepać konia bo wtedy mam wytrysk a jakbym zaklepał nick to bym wytrysku nie miał x A no to wszystko tłumaczy ;)

Gość gość
Wcale nie trzeba podawać informacji o sobie żeby się zalogować

Gość gość
am_Dyzio dziś x Dyzio ja to rozumiem i się zgadzam, ale właśnie ta możliwośc bycia tu anonimowym, w sensie pisania z niezalogowanego, ma równocześnie minus, że daje możliwosć podszywów. I albo się z tym liczymy, albo się logujemy.

Gość am_Dyzio
być może z logowaniem na niebiesko coś się zmieniło ale pamiętam, że przy logowaniu wymagano aby podać imię i nazwisko oraz adres mail , sprawdzę

Gość gość
chyba tylko mail trzeba podać

Gość am_Dyzio
chyba też podać czas od rozpoczęcia współżycia bara bara a ja jeszcze nigdy a przy wpisaniu nigdy odrzuca moją próbe zalogowania

Gość am_Dyzio
am_Dyzio dziś chyba też podać czas od rozpoczęcia współżycia bara bara a ja jeszcze nigdy a przy wpisaniu nigdy odrzuca moją próbe zalogowania xxx 'podszywie' - działasz na moją korzyść , normalnie prawie przyjacielem jesteś , jak się zaloguję na niebiesko to kobiety się normalnie rzucą na mnie, jak na prawiczka a do Ciebie uciekną !

Gość gość
no idź podszywie w p**du

Gość gość
dobranoc prawdziwy Dyziu idę spać pa