Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninoczka1345

Jak znaleźć kogoś sensownego?

Polecane posty

Gość ninoczka1345

Swoje pytanie kieruję do osób, które mają doświadczenie w tym temacie. Mam duży seksualny temperament. Chciałabym realizować swoje potrzeby, dobrze się przy tym bawiąc. Mieć dla kogo założyć erotyczną bieliznę, z kim spędzić wieczór na erotycznych igraszkach. Na chwilę obecną nie szukam związku. Jak znaleźć kogoś sensownego do luźnej znajomości? Zależy mi na tym, aby był przystojny - to mogę sama ocenić, ale też na tym, aby wyeliminować ewentualnych wariatów. Jak zminimalizować ryzyko, ze trafię na jakiegoś popaprańca, który będzie mnie zmuszał do rzeczy, na które nie mam ochoty? Nie chcę zostać zgwałcona ani skończyć w rzece. Albo trafić na wariata, który będzie chciał uprawiać seks bez zabezpieczenia.

Gość An4n4s
To coś w rodzaju loterii lecz tych wariatów, hak to określiłaś, jest więcej wiec ryzyko dość duże, ale życzę powodzenia i dużo szczęścia, odważna jesteś.

Gość ninoczka1345
@An4n4s dziś , po prostu mam ochotę na seks. Jego brak budzi we mnie frustrację. Gdyby mój kumpel był w Polsce, a nie w Anglii sprawa byłaby prosta. To ktoś, komu ufam i wiem, ze byłoby fajnie. Myślałam o to, by np. podpytać znajomych o jakichś fajnych, wolnych facetów, którzy są normalni. Moja przyjaciółka ma sporo kolegów.

Gość An4n4s
Odezwij się na an4n4s@wp.pl, może się dogadamy.