Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudno mi zniesc krytyki meża

Polecane posty

Gość gość

Urodzilam dziecko,wychowuje je najlepiej jak potrafie.Staram sie dbac o dom ,by bylo zawsze milo czysto,smacznie. O siebie takze ,staram sie dbać.Mimo to nie potrafie sprostac oczekiwań,swojego meza. Głownie chodzi o to jak wygladam.Ciagle mi wygaduje ,ze jestem taka czy siaka.Co sobie nie kupie to mu sie nie podoba.Czesto jest tak ze po ocenie meza ubranie zostaje oddane do sklepu.Sam jak ze mna idzie doradza mi raczej nie trafnie,bo potem nie mam z czym polaczyć nowych ubran ze starymi.Nie staram sie za wszelka cene podazac za moda,lubie ubranoa ladnie skrojone proste,eleganckie. Ale przy dziecku na taka elegancje sobie raczej nie moge pozwolic ponoewaz mam bardziej aktywny dzien.Na razie nie pracuje a cala siebie jak meza nie ma poswiecam dziecku.Nie wyobrazam sobie w szpiljach chodzic na plac zabaw.Ale nie wtym rzecz głownie chodzi o to ze moj maz przez 15 lat jak razem jestesmy nigdy nie piwiedzial ze mu sie podobam.Predzej uslysze krytyke ze cos nie tak .Kiedy patrze w lustro wydaje mi sie ze wygladam ladnie ale moj maz zawsze patrzy tak z pogarda.Zaznaczam ze nie ubieram sie odwaznie ale tez i nie babcijnie klasycznie w miare na czasie.Od jakiegos czasu I st gorzej bo pidkresla tylko urode tych najpiekniejszych kobiet,ze mu sie wlasnie takie podobaja .Doszlo juz do tego ze boje sie co kolwiek kuic dla siebie.Kazde jakies wspolne wyjscie przyprawia mnie o bol brzucha czasem nawet nie daje rady zapanowac nad zloscia.Maz pizbawil mnie pewnosci siebie,ciezko mi z tym zyc.Czy dla faceta licza sie tylkoodelki idealy.Czy taka normalna zadnana kobieta nie jest warta zachodu?

Gość gość
Masz p.i.ë.r.d.o.l.n.i.ę.t.e.g.o męża.

Gość gość
a ten Twój mąż to taki adonis, zawsze elegancki i pachnący, z czteropakiem na brzuchu?

Gość gość
*z sześciopakiem, nie czteropakiem :D :D :D :D

Gość gość
Nie zdziwie się jeśli Cie zdradza... U niego juz miłości nie widać do Ciebie. A on to jak wygląda? Tez go krytykuj, porównuj do innych przystojniejszych facetów, ego mu spadnie. I zastanow się nad sensem tego małżeństwa...może sprawdź mu telefon? Cos czuje ze może cos ukrywać...