Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vozer

Pokoj 4m2?

Polecane posty

Gość Vozer

Witam, po przeprowadzce razem z bratem mamy do dyspozycji pokój 4m x 3.40m i chcieliśmy go podzielić. Wyjdzie po ok. 4m2 na głowę(2.20 x 1.60). Czy w takim pokoju dałoby się funkcjonować? Gdzieś widziałem na aukcji łóżko piętrowe z biurkiem pod spodem, ok. 200cm x 90cm. Dużo właściwie nie potrzebujemy, jakieś łóżko, biurko do nauki czy pogrania i tyle więc takie łóżko byłoby idealne. Co myślicie?

te łóżka sa bardzo fajne, część dolna to szafka i biurko, akurat na takie małe powierzchnie. 4m kw. to klitunia, jak tam oddychać...

Gość Vozer
Bo w sumie ten pokój bylby rozmiaru.. Łazienki? :P Czy moze lepiej zostawić ten pokoj i go nie przedzielac? Brata nie lubie zbytnio, ciągle balagani i cwaniakuje... Jak cos robie to zaraz przylatuje i leca pytania "a po co" "a na co" "a dlaczego" co tez niesamowicie denerwuje.. Robiac moje ćwiczenia ciągle sie smieje, sam nie wiem z czego... Podczas rozmowy na czacie potrafi stanąć za mną i czytać. Dlatego tak pytam tez o ten pokoj, juz nawet niech beda te 4m2 byleby miec spokój od niego

Gość gość
Jak najszybciej wyprowadzić się na swoje. A swoją drogą wasi rodzice są z jakiejś patologii, że was do takiego życia zmuszają? Bo normalnie każde dziecko ma jakąś przestrzeń intymną..

Gość Vozer
Sam sie zastanawiam co z ta moja rodzina... Oszalec tu idzie.. Wyprowadzilbym sie nawet teraz ale mam dopiero 16 lat wiec nic z tego

Gość gość
tez mam taki maly pokoj dla kilkuletniej corki.... i ciezko mi bylo to zaplanowac.... ale znalazlam lozko pietrowe lanomeble ktore ma pod spodem szafe na ubrania oraz biurko i nagle pokoj zrobil sie przestrzenny ze dziecko nawet moze sie spokojnie bawic.... moze to jest jakies rozwiazanie? u mnie pomoglo....

Gość gość
Spróbuj na początku parawanem dekoracyjnym przetestować różne ustawienia podziału nieruchomości. Z czasem możesz sobie ewentualnie ściankę działową już na stałe wprowadzić. Parawan jest idealny do większych testów. W dobrych cenach masz na https://www.fototap.pl/parawany do tego bezpłatna przesyłka w każdym przypadku.