Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza?a okdes

Polecane posty

Gość gość

Hej . Zaczne od poczatku moze ktoras z was miala podobnie . Wiec tak mialam typowe objawy ciazy bol piersi brzucha jajbikow i plecow . Panicznie boje sie ciazy wiec moglam sobie obj wkrecic nie doszlo do pelnego stosunku aleee wyczyralam ze i tak mozna zajsc w ciaze. Od 10 mies bralam pigulki anty. Od trzech mies robie przerwe okres mialam normalnie. No zaczely sie te objawy potem dostalam @ objawy na ten czas przeszly . @ sie skonczyla objawy wrocily teraz 3 maja dostalam bardzo obfita @ przez 3 pierwsze dni wolalam siedziec w domu bo tak sie lalo ze mnie teraz sie juz konczy i sie unormowalo. Okres sie konczy a objawy zas wracaja co jest? Panicznie boje sie ciazyyy

Gość gość
Przepraszam za bledy ale bardzo szybko pisalam :p

Gość gość
W ciąży na pewno nie jesteś. Masz po prostu takie objawy odstawienia tabletek anty. Przez kilka miesięcy twój organizm dostawał hormony i taka oto teraz reakcja na odstawienie ich. Ale radze iść do ginekologa ale zobaczył czy wszystko jest ok.

Gość gość
Ale dopiero teraz tak by organizm reagowal ? Wypadaja mi tez wlosy. Tabletki przestalam brac w styczniu . Okres mialam naprawde obfity .. Wybieram sie do lekarza w nas tyg. Jak o tym mysle to sie jeszcze gorzej czuje !

Gość gość
Tak może być. Teraz dopiero organizm wraca do normy. A co do ciąży to zrób test.

Gość gość
Wiem ze to moze glupie ale tak sie boje ze szok!mimo ze stara kopa jestem :p .. naczytalam sie roznosci i czlowiek mysli

Gość gość
No to będziesz dalej siedzieć i wymyślać? Lepiej się bać niż zrobić test i spokój? Jeśli to byłaby ciąża to z powodu braku testu i tak nie zniknie. Weź się w garść.

Gość gość
A niewiem czy mozna zrobic test w koncu @? Czy poczekac

Gość gość
Zrób i zakończ temat.

Gość gość
zabezpieczaliście się w trakcie tej przerwy?