Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaa1981

Dieta Paleo recepta na zdrowie

Polecane posty

Gość misiaa1981

Dzisiaj moj 3 dzien na diecie Paleo. Czuje sie o wiele lepiej, nie przejedzona jak dotychczas. Lecze sie z uzaleznienia od slodyczy, frytek. Czy ktos ma ochote dolaczyc? Marzy mi sie piekny, plaski brzuch do lata. ja, 30, waga 62kg, 166cm

Gość gość
Po co Ty się odchudzasz dziewczyno, ja bym chciała mieć 66 na liczniku :D co to za dieta, daj znać :)))))) ja się szykuję do zakupu jednego z bardzo popularnych srodkow na odchudzanie ale moze ta dieta mnie przekona??

Gość gość
ups 62 jeszcze lepiej!! :))))))

Gość Misiaaa1981
Dieta paleo odrzuca węglowodany, chyba ze te spozywane z owocow i warzyw. Dzisiaj moja dieta wyglada tak: Gorzka czekolada 81% 4 kawalki Nalesnik z maki kokosowej Stek tłusty 2 jablka, mango Moj slodki deser: bananowe proteiny z mlekiem i 2 lyzeczkami maki kokosowej Wieczorem pocwicze. Dieta jest super bo szybko sie chudnie

Gość gość
Chcesz schudnąć do wakacji? Wejdź na stronę http://www.igortreneronline.pl i oddaj się w ręce profesjonalisty! Tylko teraz do wygrania 10.000 zł! Sprawdź, nie czekaj!

Gość gość
A robiłaś sobie badania, które wykazały, że możesz przejść na taką dietę? Wiesz, że robisz sobie krzywdę takim szybkim odchudzaniem? Idz lepiej do dietetyka, który zdecyduje, jaka dieta byłaby dla Ciebie najlepsza, żebyś przede wszystkim chudła ZDROWO. Ja za ułożenie planu żywieniowego w CZS płaciłam jakieś grosze a dało mi się schudnąc 7 kg. Teraz przy 160 cm wzrostu ważę 50 kg. Za kilka dni wybieram się na pomiar składu ciała.