Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyniki Pappa przez telefon czy osobiście

Polecane posty

Gość gość

Dostałam smsa, że moje wyniki Pappa sa do odbioru. Czy to że nie zadzwonili znaczy, że są raczej dobre? Czy dzwonią tylko wtedy, kiedy są złe? Czy też nie ma to znaczenia? Badania robione w Luxmedzie w Lublinie.

Gość gość
Wydrukuj sobie przez portal pacjenta. Mnie lux med skierował do innej kliniki na testy PAPA. Lekarka powiedziała szczerze że tam mają lepszy sprzęt do USG a i tak będę mieć za darmo z racji wieku (35lat). W innych przypadkach nie dzwonili do mnie z lux medu, jedynie w sprawie badań TSH które z racji choroby często wykonywałam, ale te były straszne więc może dlatego.

Gość gość
W portalu pacjenta nie ma tych wyników, w smsie jest napisane "gotowy do odbioru przy ul. ...", a z kolei na wizycie lekarz uprzedzał, że będą dzwonić z informacją o wyniku, więc jestem skonfundowana.

Gość Nina Kowalska
Raczej nie masz czym się przejmować, do mnie pisali sms i wszystko było dobrze ;) Dziwne tylko, że nie masz w Portalu Pacjenta - moje wyniki są tam zawsze i z każdego badania. Świetna z tym sprawa swoją drogą.

Gość gość
A to nie jest tak, że aby mieć podgląd wyników badań trzeba mieć pełny dostęp do Portalu Pacjenta ? Może go nie masz ? Z tego co pamiętam to trzeba podpisać w dowolnej placówce regulamin.