Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który szpital w Lublinie robi najlepiej CC

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że będę mieć ciążę rozwiązaną przez CC i zastanawiam się, który szpital pod tym względem jest najlepszy. Myślałam o Jaczewskiego, bo tam jest dobra ginekologia operacyjna, ale to chyba nie ci sami lekarze co na położniczym. Jakieś opinie?

Gość gość
Uważam że jeśli CC to bez roznicy. Lekarz ginekolog jest przy cesarce lub dwóch, anestezjolog i ja miałam jedna studentkę która cały czas ze mną rozmawiała. Bardziej martwilabym się opieką po CC i nad noworodkiem niż sala operacyjna w której jestem tylko trochę. Wszędzie muszą cię pociąć i zszyć więc dla mnie bez różnicy czy to będzie szpital w Lublinie czy Krakowie. Ja pierwsze dziecko miałam rodzić SN a skończyło się CC, teraz drugie będzie CC i jedyne co mi mój ginekolog powiedział to zasugerował dwa szpitale z porządną neantologią w moim mieście (jest możliwość że syn podłapie moja chorobę i muszą go porządnie przebadać).

Gość gość
na kraśnickich, jestem otyła, a mimo to jak mi zrobili, tak było idealnie, rana się nie paprała, zaraz wszystko pogoiło, a jak teraz chodzę do ginekologów to każdy komplementuje moją bliznę.

Gość gośćmamatrojki
Na Jaczewskiego jest ok, ale cc to operacja, a a położnictwo nikomu nie można wchodzić, co ma wady i zalety. Poza tym raczej nie masz szans, by Cię przyjęli. Równie dobrze zrobią cc w innym szpitalu.

Gość gość
Dlaczego nie mam szans, żeby mnie przyjęli na Jaczewskiego? A gdybym ciążę prowadziła u lekarza, który tam pracuje, to nic nie zadziała? :)

Gość gość
A ja polecam Lubartów, blizna piękna, opieka super

Gość gość
Ja nie rodziłam w żadnym lubelskim szostały, a le bardzo dużo moich koleżanek jechało z Lublina do swidnika i na śniadanie i na cc. Podobno rewelacyjna porodowka i opieka po.

Gość gość
Czekam na dalsze opinie.