Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest tego przyczyną w kilkuletni związku?

Polecane posty

Gość gość

Co powoduje że facet zaczyna mniej szanować swoją kobietę? Staje się wulgarny a nawet ją obraż mimo, że kiedyś tego nie robił? Co na to wpływa?

Gość gość
brak analu

Gość gość
Baba mu się znudziła i działamu na nerwy. Albo tyljo to drugie, co może być odwracalne, bo każdy czasem miewa gorsze okresy w życiu i błędnie może nie docaniać drugiej osoby.

Gość gość
Racja też o tym pomyślalam, czyli najlepiej na nowo docenić swojego mężczyznę i orzestać się go czepiać oraz narzekać, zgadza sie?

Gość gość
Miałem na myśli, że to on nie docenia swojej kobiety.

Gość gość
Przyczyna jest to ze.... kobieta pozwala sobie na takie traktowanie. Bo wspolne mieszkanie, dzieci lub po prostu jej poczucie bezpieczenstwa i wygody i strach ze gdyby odeszla to juz sobie nikogo nie znajdzie. Jak facet zaczyna cie zle traktowac, to wez dzieci i odejdz. To raz. Druga przyczyna jest ze trafilas na prostaka i buca. Nie we wszystkich zwiazkach tak jest. U mnie jakos po wielu latach malzenstwa, moj maz odnosi sie do mbie z szacunkiem. Nie mowie ze sie czasem nie poklocimy o cos, ale bez wyzwisk czy rekoczynow i w koncu dochodzimy do porozumienia.

Gość gość
Wlasnie tak bym chciala.. A moj maz jest szanowany przez towarzystwo i w pracy powazany, ma dobre serce ale jest nerwowy i gdy cos nie idzie po jego mysli a ja chce spokojnej rozmowy, on zaczyna sie wyzywac i przeklinac albo mnie obraza gdy robie coa nie tak jak on by chcial.. a ja mam po prostu swoje zdanie.. to zle?

Gość gość
Co robic :(