Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzi drazni kiedy ktos prowadzi zdrowy styl życia?

Polecane posty

Gość gość

Np. ja byłam u znajomych na wyjezdzie kilka dni,a raczej u znajomych mojego faceta Wiadomo, ze na majowce jest grill , a to tluste jedzenie, piwo itd. Za to ja powiedzialam, ze nie jem potraw z grilla i jadlam same gotowane kielbaski, salatki itd. , poza tym czesto chodzilam biegac i nie za wiele pilam, co niektorym osobom sie tam chyba nie spodobalo bo z tego zartowali. Zreszta juz nie pierwszy raz sie spotykam z tym, ze ktos sie dziwi, ze nie chce jesc tlustych rzeczy, albo isc z nim do maca itd. Też was drozni jak ktos je zdrowo ,a wy niekoniecznie?

Gość gość
Może masz p*****lca i tego nie widzisz.

Gość gość
Kłamiesz, ja ludź jestem i wogule mnie nieobchodz co kto je z kim śpi i czy ma rodzynki na wlosach około pupnych:-P

Gość gość
up

Gość gość
Ja tez tak mialam. W czasie drugiej ciazy strasznie przytylam. Z rozmiaru 36 skonczylam na rozmiarze 46. Zaczelam wtedy sie odchudzac i prowadzic zdrowy tryb zycia a rodzina meza chyba mnie za to znienawidzila. W rodzinie tej wszyscy maja pierwszy albo drugi stopien otylosci a tesc ma do tego cukrzyce. Zadne z nich nic z tym nie robi i znienawidzili mnie za to ze sama schudlam i ze moj maz tez schudl na moim gotowaniu i teraz wyglada super. Ja zeszlam do rozmiaru 34 a on z XL do M. Mimo wszystko i tak kocham tescia i tesciowa bo dali mi meza i moje dzieciaczki nosza ich geny.

Gość gość
Bo zdrowy styl życia jest bez sensu. Prowadzi do wielu chorób.