Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz bardziej podobają mi się azjatki.

Polecane posty

Gość gość

Nie będę pisał o ich plusach bo nie. Mam jedną na oku azjatkę hehe he, może będę miał szczęście jak mój sąsiad dopiero co się rozwiódł a jego mama mówi jaką to on dziewczynę sobie znalazł angielkę pracującą w banku na stanowisku kierowniczki. On to ma szczęście ech , normalnie zazdroszczę mu, dodatkowo ma swój dom gdzie może sam mieszkać. Szczęściarz. A ja chcę azjatkę bo są śliczne mają taką delikatną jasną skórę nie taką jak polki zjarane słońcem ze zmarszczkami wyglądające jak kiełbasa z grila.

Gość gość
Będę miał azjatkę ponieważ to dobre żony i lubią sex. Dodatkowo mój wąż będzie dla nich jak pyton :)

Gość gość
Love Asian girls. Ale opadną wam szczeny hahaha jak umieszczę nasze zdjęcia na facebook :)

Gość gość
no to kup se filipinke jeszcze nie masz? pełno biednych usluznych prostytutek czeka na wyrwanie sie na zachod nie gadaj tylko działaj, niedołego

Gość gość
masz rację , jestem niedołęgą tylko jak ja o sylwetce V jestem niedołęgą to kim ty jesteś? PS. spójrz w lustro :D

Gość gość
Asian girls love big love .

Gość gość
Kocham Asian girls love.

Gość gość
Asian girls simply the best.

Gość gość
Japonki super mmmn

Gość gość
Od razu widać, że nie mieliście do czynienia z Azjatkami. A Japonki rzadko wiążą się z obcokrajowcami, bo to zazwyczaj kończy się społecznym ostracyzmem.

Gość gość
Proszę bardzo, bierzcie sobie te Azjatki. Tylko potem się nie dziwcie, że musicie zapiertalać na rodziców i rodzeństwo swojej tajskiej czy wietnamskiej żony albo i ściągnąć ich do was. One tylko udają takie uległe, pokorne i miłe, bo zrobią wszystko, żeby wyrwać się ze swoich biedastanów. W przypadku Koreanki z kolei jest ryzyko, że dziecko będzie podobne do mamy... sprzed operacji plastycznych. :D

Gość gość
gość dziś Spoko wziąłem to pod uwagę. Biorę każdą która mnie pokocha :)